Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Nu kunne jeg ikke vente længere. To Billy reoler, den slags man kan købe i Ikea, skulle flyttes fra et rum til et andet.
Jeg havde ellers lovet mig selv at jeg ville vente til en af mine kære børn kom forbi og hjalp mig. Men mor her, har jo altid været en gør det selv kvinde, så jeg smøg ærmerne op og tog fat. Først bar jeg alle hylderne ind i det værelse reolen skulle stå i, og derefter skruede jeg lågerne af. Så var der bare selve skroget tilbage, og det måtte jeg forsigtigt vippe ned, så jeg kunne få det gennem døråbningen ud til gangen. Da jeg igen havde fået rejst reolen op ude i gangen, kunne jeg derefter trække den på et håndklæde hen til det rum, hvor den skulle ind i, og så var det ellers bare om igen, at vælte den lidt for at balancere den gennem døråbningen. Hurra det lykkedes. Endnu engang måtte jeg gøre det samme med den anden reol.
Hvor var det dog skønt at få de reoler på plads i mit hobbyrum. Jeg er superglad for mit kombi hobbyrum og spisestue, for så kan jeg i dagligdagen bruge spisebordet til arbejdsbord, men nu kan jeg vist snart heller ikke presse mere ind i det rum.
Det har godt nok været en fornøjelse, at få lidt mere styr på alle mine hobbybøger og andet diverse dippedutter, men nu venter der garanteret en skideballe fra mine unger, når de ser jeg selv har flyttet rundt på møblementet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Projekt hobbyrum er publiceret 23/10-2019 23:45 af Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.