4 måneder, 17 dage siden

Motion

Min vingeskudte wingman
Flickarocks
5 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
6 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
4 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
4 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
4 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
11 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
6 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
3 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
7 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
7 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
12 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
10 år siden
Hej dagbog, - Tid til at gå i krig igen,- inden det går galt. Jeg må hellere igang med at motionere igen, - jeg er bange for, at jeg har taget et par kilo på..på med "the phoenix - fall out boy" og ja, I am still wearing my vintage misery..jeg hader stadig ligegyldig snak..du ved "hvordan går det" og "godmorgen" og alt det andet folk siger, bare for at sige noget. Nobody gives a shit..Jeg ville engang imellem ønske, at folk kun havde et vist antal ord til rådighed om dagen..så de skulle økonomisere med dem..så kunne det være, at folk kun sagde det betød noget.

Hvorfor ender jeg altid i en eller anden debat tråd, hvor jeg må smadre folks ideer, - som de har hørt fra andre, og nu tror, at det var noget klogt de hørte..hell, jeg sidder og trawler nettet for informationer omkring verden..filosofi osv..men tager ikke alt for gode vare, - det skal bestå en test.

Idag kom den der..vi er vores egen lykkes smed og sikkerhed..ok, måtte jeg så sige...så du bor på øde ø? du har aldrig fået chancen af en i dit liv? ingen chef, ingen der mente at din ide var god..du har aldrig sat dig ind i en bus, eller været ude i trafikken, - eller handlet ind? sagen er den, at hver gang man er ude i verden, tager du en kalkuleret risiko, - hvor dit liv er i andres hænder. i bussen hvor chaufføren tager ansvar for sikkerheden..sin kørsel..eller enhver billist med kørekort..hvor nogle ikke er deres ansvar bevist, når de køre under indflydelse. Du kan sige, at folk kan blive hjemme..men penge spørgsmålet gør, at vi alle er tvunget til at tage disse kalkulerede risikoer..og reelt ha tillid til andre. Du er derfor kun delvis ansvarlig for dig selv..i den verden vi lever i, er dit liv også i andres hænder...hvis du skal være ærlig. Det er derfor vi stiller folk ansvarlige, når de overtræder de regler vi har..for ud over vores egen ansvarlighed, er andre også ansvarlige for de handlinger de påføre andre..og jeg vil slutte med et ord..."the Butterfly effect"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Motion er publiceret 08/05-2020 13:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.