Kære far ❤️
Musenmia
3 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
6 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
2 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
8 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
8 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
6 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
13 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
8 år siden
19-03-17
Hannah White...
5 år siden
Jeg fik et hold i ryggen i sidste uge. Et enkelt drej ved køkkenbordet var nok. Den første døgn var et helvede. De alm Panodiler og Ibuprofen hjælper mig kun ved hovedpine. Ved ikke om den andet medicin som jeg får, har en indvirkning derpå? En gammel veninde kom forbi med 600 mg Ibuprofen, og det hjalp lidt. Fik dagen efter recept på samme, samt en henvisning til fys. Lige nu går det for det meste rimelig, men kan godt mærke hvis jeg bliver for dygtig. Har sygemeldt mig, da det bestemt ikke gavner den fastlåste stilling jeg har på arbejde, samt løft af kørestole og rollator.

Jeg har langt om længe fået mit nye chaufførkort. Kunne næsten løbe rundt på væggene af begejstring. De har givet mig den for 5 år - hvilket er det maksimale den kan udstedes for. Har i de seneste år fået den tidsbegrænset for 2 år ad gangen. Mit alm kørekort, som jeg søgte om samtidig, fik jeg en tidsbegrænsning på 2 år. Ved fornyelse af denne vil jeg lægge vægt på af begrænsningen forlænges, da der er større krav til et chaufførkort.

I forbindelse med nedlukningen af Floh i Varde, er jeg begyndt at sælge mine krejler ting på nettet. Det er ikke det store jeg har solgt der, men bedre end ingenting. På et år i Varde har jeg solgt omkring 550 ting-hvilket jeg er godt tilfreds med. Mine priser ligger imellem 5 kr. og 825kr. som det dyreste jeg har solgt.

Claus og jeg er begyndt at blive testet for Corona hver uge. Simpelthen fordi at vi er mere udsat i vores erhverv. To meters reglen er simpelthen umulig, og ofte har vi fysik kontakt med kunderne. Så for deres og ikke mindet vores egen skyld, er det rimelig nok.

Skal ud til en veninde her i eftermiddag. Hun og en anden som jeg har gået i skole med, kom til Michelles bisættelse. Jeg er simpelthen så glad og taknemlig for at vi siden har bevaret kontakten.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Avs er publiceret 29/01-2021 15:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.