Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 9 dage siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Hej dagbog, - jeg fik lige set det sidste af denne uges TAE episode færdig. Så nu er kigger jeg lidt rundt i arkivet, til episode 24.46? hvor en kristen ringer ind, for at snakke om personlig frihed og lade kirkerne være åbne midt i en pandemi. 2 emner der rammer lige ind i min hobby med at bekæmpe den sygdom der er religion og anden urationel tænkning. blev sendt videre til en af Christopher Hitchens debatter..men, dem har jeg allerede set. Måske har AronRa noget nyt,..sidst var han er igang med at kigge på koranen sammen med en tidligere muslim og nuværende troende..hehe, kom lige til punktet hvor værten siger, at hitchens ikke har brug for at man klapper af ham, for han kommer lige fra en debat med 4 religiøse..og det var ikke fair..at der kun var 4 religiøse imod ham.

TAE brugte det samme argument som jeg, - med at din frihed stopper der hvor du skader andre ved at smitte dem. jeg var i gang tidligere i dag med en debat, hvor nogle ikke ville hente de børn hjem, der lige nu sidder i nogle lejre. straffet for deres forældres handlinger.

alt dette, imens jeg kan sidde med den anden skærm og spille star wars. Jeg elsker at ha gang i flere ting på samme tid..åh ja,

- min brors kone var glad for at jeg kom i går..da vi så sidder og spiser, snakker mine forældre om, hvad de syntes om maden og de kan godt lide den. .jeg sad hele tiden og tænkte...please spørg mig ikke, Pleeeease spørg mig ikke..i mens mine forældre snakkede om, at de godt kunne lide det..jeg prøvede at gøre mig lille, og håbede på, at de ikke ville kigge på mig og spørge mig..da der så var en der spurgte mig,..jeg husker ikke hvem..måske min mor,..kan også ha været min brors kone.. anyway, min første tanke var "foooooooooork, shiiirt"..tøvende, sagde jeg så det, som jeg sagde,..at kålen ikke var min favorit. Jeg lyver aldrig, men samtidig ville jeg ikke såre deres følelser. jeg kunne ha sagt alt, at det ikke var min favorit kålen med bacon om, men jeg undlod at kommentere på resten. Jeg kunne selvfølgelig ha sagt hele sandheden som jeg så den, - at kødet var svært at skære i og tygge, at kartoflen virkede brændt og smagsløs, hvis man ikke hældte sovs på den, at kålens bedste var det bacon den var pakket ind i, men ellers også var kedelig og smagte lidt brændt. - heldigvis undgik jeg spørgsmålet om alt maden..og kunne nøjes med at sige, at kålen ikke var min favorit..hvilket ikke er en løgn. Jeg ved godt, at det nok var som en hammer for dem..men hvad skulle jeg gøre? kunne de ikke bare ha ladet mig værre? min forældre ved godt, at jeg ikke vil lade som om, at jeg kan lide noget, jeg ikke kan lide..havde de ikke spurgt mig, havde jeg ikke sagt noget..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget TAE og i går er publiceret 06/03-2021 14:42 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.