Folk bliver ikke bedre.

Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - først fik jeg svaret på et indlæg på fjæsen omkring en der var ligeglad med hvide mænd. Som om hudfarven har noget at sige..den amerikanske " for mange hvide mænd med magt" ..øh, velkommen til Danmark. I øvrigt er livet og verden ikke fair, hvis den var, ville nogen ikke ha mere talent for noget end andre.

Så snakkede jeg også med en kvinde...i guder, - hun er ikke lige mig..hun fortalte at hun var gået fra manden, fordi han var blevet syg..og så handlede det pludselig for meget om ham, og ikke hende og børnene. Her damn words.. i medgang og modgang er vist afgået ved døden..til fordel for.. me first ;)

Engang imellem bliver man glad for at være single..man kan gøre hvad man vil..og kigger man på det, så er der ikke rigtig brug for en partner mere..tja, ud over drømmen om hus..som jeg har kapitalen til..men det ville være for dyrt i længden.

Jeg hørte en kvinde brokke sig over, at verden ikke er fair..men hun ønskede heller ikke at den var det, på de områder hun nyder godt af.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Folk bliver ikke bedre. er publiceret 25/03-2021 23:02 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.