Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 2 dage siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Så gik den da vist ikke længere.

Jeg er skuffet.
Skrev til Jude tidligere om vi skulle snakkes ved nu her - det kunne vi godt.

Skrev tyve i otte om det skulle være nu, inden han gik kold. En time senere skriver han så, om vi kan snakke i morgen, mandag, i stedet for.

Ehm, ja, selvfølgelig kan vi det.
Der kom skuffelsen så snigende..!

Ringede til veninde. Indrømmede at jeg mente at han var gået igang med at trække sig.
Han er SÅ træt hele tiden, selvom han sover, jamen så er han aldrig rigtig udhvilet. Han kører på pumperne og han kører bare videre og videre og videre hele tiden. Verden hiver i ham, og jeg ved om nogen godt at verden også hiver i mig, men...altså! Det er ikke normalt det der..!

Jeg tror jeg har været omkring emnet før, det med trætheden altså. Det ER sq mærkeligt! Der er ingen grund til at nævne alle de andre mærkelige eller negative ting her, for jeg tror i virkeligheden der skal startes her! Trætheden, der skal simpelthen graves i den her træthed.. Der må være så meget LORT han slæber rundt på, som ikke kommer til udtryk, som der ikke bliver talt om. Jeg ved ikke om han føler sig svigtet af alt og alle og derfor kører den der pinligt perfekte facade hvor alt bare skal være i orden.. I don't know.. Men jeg har tænkt mig at spørge.. Jeg har tænkt mig at give det et skud, bore og se hvad jeg kan finde frem til.. Måske kommer der hul igennem til noget godt, måske gør der ikke.. Jeg kan ikke bruge til noget, at han er så træt så der ikke engang er overskud til en telefonsamtale altså.. Han har ikke haft datteren i denne weekend, burde have stresset af, sovet ud, været en eller anden form for udhvilet efter weekenden, men det sker bare ikke for ham. Han er - stadig - helt absurd træt! What the f*ck..!

Luk op - betro til dig til mig for pokker - lad os arbejde med det - præcis ligesom jeg gerne vil arbejde med mig selv sammen med dig.. Lad os komme tæt på hinanden, i stedet for at være så langt væk..

Det er et gigantisk skridt at tage, men jeg kan mærke, at jeg bliver nødt til det.. Jeg bliver nødt til at banke igennem den der skal han har, dels for at finde ud af hvad dælen han vil og for at forsøge at få ham til at åbne op.. HVIS vi skal noget som helst, nytter det ikke noget at jeg feks føler at han holder mig på distancen..

Han skal have behandling i morgen, noget akupunktur.. Måske jeg skulle presse på for at komme derop allerede der.. Nå, vi må se - nu skal jeg først lige have lavet noget arbejde, en af skodopgaverne, før det bliver mandag! Jeg SKAL bare have hul på den, før klokken rammer midnat, så jeg er igang når jeg står op i morgen.

Har løbet tre gange på fire dage.. Det er helt vildt! Alle tre ture desværre korte, men jeg kan se på mit ur, at det begynder at hjælpe på konditionen efterhånden. Jeg kunne virkelig også mærke det på turen i dag, det gik bare rigtig, rigtig godt - lige indtil telefonen ringede og det var en jeg gerne ville snakke med. Det går stadig ikke hurtigt, men det var en hel del mere ubesværet. Jeg kan se det på uret ved, at min puls falder - en stadig større procentdel af turen kan løbes i et fornuftigt pulsområde i stedet for "jeg er lige ved at dø"-zonen.

Jeg har fået lavet nogle gulvøvelser - desværre kun i et par dage, men jeg kan virkelig mærke hvordan de har fået gang i kroppen, musklerne er ligesom blevet "vækket til live" og jeg føler mig stærkere. Det er sikkert noget værre pjat, for ingenting burde kunne mærkes efter så kort tid - men - nu prøver jeg i morgen med nye gulvøvelser i morgen tidlig, går en tur med hunden, forsøger at få gang i Jude i løbet af dagen, forsøger at få styr på arbejde, forsøger at få styr på momsen - hvis jeg kan komme op til Jude, så bliver det lige prioriteret altså..

Mit arbejde - altså - det er noget værre noget, det skal have mere fokus, mere power! Jeg har været helt nede i kulkælderen i dag, jeg er oppe igen, men kan også mærke at jeg begynder at brænde nu. Jeg vil edder gerne finde ud af hvordan det er sådan med Jude - måske finder jeg ud af det - og måske gør jeg ikke, måske vil han slet ikke snakke om det. Måske vil han gerne arbejde på at blive bedre sammen med mig - måske vil han ikke - svesken må komme på disken og det første der skal graves rundt i, er den der træthed. Jeg tænker at ALT det andet nok skal komme. Han må åbne op omkring kernen og det er meget at forlange eftersom jeg kun har kendt ham i tre måneder, men altså.. Det her, det er ikke godt nok!

..Og med den følelse, vil jeg kaste mig over arbejde, og bruge den sidste time af laptoppens batteritid på at få produceret noget!

Rigtig, rigtig god aften!

Jeg ved ikke hvor jeg er om en uge, det bliver godt nok spændende!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ej.. Nu..! er publiceret 30/05-2021 22:25 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.