1 måned, 18 dage siden

grimme mennesker

Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
8 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
2 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
5 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
6 år siden
Hvor blev mit af?
roed
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
4 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
1 år, 7 måneder siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
6 år siden
Vandet i dag
SeMig
3 måneder, 26 dage siden
8 års fødselsdag.
Peter
8 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
8 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
5 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
5 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
2 år siden
Hej dagbog, - Hvor skal vi begynde? jeg var inde på fjæsen og kom forbi en debat, som jeg altid gør når jeg går derind. De ender altid i min tråd. Der så jeg nogle grimme mennesker der mener, at man bare skulle bombe alle i kabul, og ikke tage imod flygtninge. De har en tro på, at Danmark ender som et muslimsk land. Så var der en muslim, der sagde noget negativt til ham der mente man skulle bombe. Jeg kiggede på den troenes profil, og han var heller ikke selv for fin i kanten. Hvor skal man begynde? at tro, at folk ikke kan blive præget af, at komme op til et folk der tænker anderledes, er skudt helt ved siden af..kun hvis de ikke får omgang med andre mennesker.. Kommer de på internettet, på fjæsen..så vil ateister som jeg være der..og så snart de viser deres tro, - kristne/muslimer eller whatever..vil vi være der..med spørgsmål og argumenter. Jeg har hørt alle deres undskyldninger, og de er ikke imponerende. Som menneske, og social humanist ønsker jeg ikke død og ødelæggelser over religiøse..jeg ved godt, at jeg ikke selv modtager samme velvilje fra religiøse.. Men jeg er så heller ikke rundet af en gud, men af empati og troen på, at alle mennesker er med et liv..og at selv om folk tager fejl, så kan de være gode nok på andre områder..

Jeg ser helst ikke folk konvertere fra den ene religion til en anden..det ville være som at fralægge sig noget de ikke kan bevise, også samle noget andet op, de ikke kan bevise.. - de sjove, vil så sige..Jamen du kan heller ikke bevise, at der ikke findes en gud :) - det skal jeg heller ikke..hvis du kan bevise, at der ikke flyver en t kop rundt om mars, så vil jeg bruge samme metode på deres religion. ud over det, så er det at afvise en tro..ikke en tro..ligesom det ikke at gå til fodbold, ikke er en sport.

Jeg overvejer at købe en ballon..også lave en lille kort video til youtube..hvor jeg viser, hvordan man kan se luft, i et lukket kredsløb fra min mund til ballonen..til hvergang jeg høre den der med, at jeg heller ikke kan se luft..det kan jeg så godt..de kan ikke vise samme lukkede kredsløb til en gud. Selv hvis jeg ikke kunne vise dem luft, ville det ikke bevise deres gud..ting står kun, hvis man kan bevise dem, ikke hvis modparten ikke kan bevise noget andet... dvs, hvis de ikke kan bevise, at deres gud eksistere, kan jeg ikke bare sige..Se, det er en lyserød drage der har skidt alt frem. Det blot at afvise, kræver ikke beviser..og der er alt for mange grunde til at afvise deres tro..alt for meget der ikke hænger sammen.

sjovt..det er altid religiøse der mener at vi andre er de grimme mennesker..men virkeligheden siger noget andet. jeg tænker det er fordi jeg ikke kan se noget tegn på nogen gud..der gør at jeg forstår, at det ikke er et dem og os spørgsmål, men at vi alle blot er mennesker..der skal lære vores verden at kende i fællesskab..og at vi kommer længst med at kunne samarbejde. Derfor hader jeg ikke religiøse, men mener blot at de tager fejl.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget grimme mennesker er publiceret 08/09-2021 18:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.