Kønnens kamp

Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - jeg er desværre syg i dag. Selv mit hår gør ondt. Så jeg har kigget en del film i dag..Jeg kunne se der var en film om den gamle historie om "kønnenes kamp" tennis kampen, der viste forskellen på kønnenes styrke. En kamp, som dem der mener at der ikke er forskel bør se. Netflix filmen virker dog kun løst bygget på virkeligheden. For nogle år siden var der også en mand, der formastede sig til at sige at en en spiller var en af de bedste kvindelige tennisspillere overhovedet. Intervieweren gik helt i selvsving, og kunne ikke forstå hvorfor han sagde en af de bedste kvindelige tennisspillere, og ikke bare en af de bedste generelt. han rangerede hende et godt stykke nede..han havde selv været en af de bedste engang, men da han så blev spurgt hvor han så lå..vidste han godt, at han ikke længere havde alderen..så han rangerede sig selv endnu længere nede. Ærlighed, ingen BS.

Der var en der skrev til mig i går, svarede tilbage.. men det var ikke mere end et par ord. Jeg har ikke rigtig nogen interesse i at date mere. Jeg har så også lyst til at skrive på siden, at jeg ikke har noget imod at svare på breve fra folk uden billede..at der ikke går noget af mig for at gøre det.. Der er endnu en kvinde der har skrevet, at hun så sandelig ikke svare på breve fra profiler uden billede. she seems stuck up! one of those women.. Jeg tænker lidt om Andy Kaufman i øvrigt var inspireret af den tennis kamp. Han lavede et stort nummer ud af at kæmpe imod kvinde (som han havde betalt for at tabe) bare for at provokere alle dem der så på, og som ikke vidste, at det bare var for at provokere..Han var genial. Filmen "man on the moon" er bygget på hans historie..løst igen..men den er god. Den har altid været inspirerende.

det minder mig i øvrigt om, at når jeg er i musik lokalet alene for at hente noget..så spiller jeg gerne lidt på bongo trommerne..bare lige i et par sekunder..viste engang nummeret til en..hun lå flad af grin..men gør det ellers altid kun når jeg er alene..bare lige for at underholde mig selv lidt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kønnens kamp er publiceret 08/10-2021 21:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.