4 måneder, 13 dage siden

sidste nat med posen og dating

Flytning
Hanna Fink (...
5 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
6 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
10 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
4 år siden
Påske
Bjørn Langki...
1 måned, 8 dage siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
10 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
2 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
7 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
7 år siden
Smiler
Bjørn Langki...
10 dage siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
9 måneder, 18 dage siden
Hej dagbog, - så er det som sagt sidste nat, jeg skal sove med en pose ...du ved nok. Sidste nat, hvor jeg ikke selv kan styre alle mine krops funktioner. Jeg er vild med, at være i fuld kontrol..og har altid været det, - det er derfor jeg ALDRIG har været fuld.

Så skete det igen, - en religiøs havde trykket Match ved mig, selv om jeg er ateist. Vedkommende skriver på sin profil, at hun leder en, der kan respektere hendes tro på kristendommen. Suk, - Jeg ved godt de fleste tænker, "Jada, selvfølgelig..det bør man gøre" Men bør man nu også det? hør mig, - jeg mener, ikke man skal respektere tro, men i stedet respektere mennesker. F.eks hvis du fik at vide, at en eller anden svindler havde bildt vedkommende du elsker ind, at hun/han kunne få fixet sin energi, ved at lægge sten på dennes krop..og at kæresten så blindt troede på det, og det hver måned kostede hende/ham 500 kr. Ville du så lade vedkommende du elsker, fortsætte med at bruge sine penge på en svindler? eller ville du prøve at overbevise ham/hende..om at denne tro ikke er faktuelt rigtig? Jeg har det sådan, at hvis jeg havde en kæreste, der lod mig tro hvad som helst.. uden at stille spørgsmål, - hvor meget elsker man så vedkommende? hvis man ikke vil dem det bedste? Derfor vil jeg ALDRIG ha en, der respektere det jeg tror på..uden at stille spørgsmål, der kan belyse om jeg tager fejl. Respekter Mennesket, men ikke troen, da alt tro ikke er lige godt ..og det samme gælder for troen på religion ..

Anyway, - hvis hun trykkede på match fordi hun vil snakke..så er jeg klar :) klar til debat ..men religiøse tør gerne ikke føre en saglig debat.. det er sjældent. De vil blot sige det de mener, også ellers fucke af igen.. som de krystere de er..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sidste nat med posen og dating er publiceret 12/01-2022 17:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.