En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hej dagbog, der var en kvinde der var interesseret i mig i går. Jeg trykkede interesse tilbage, ikke fordi jeg var interesseret, men fordi jeg ikke har noget imod at snakke med folk. Det var en profil ligesom alle andre. En af dem, med hobby der sagde "rejser" "gå ture" og "natur" det har alle kvinder næsten, eller en kombination af det og få andre ting.. så som shopping, koncerter.

Jeg matcher ikke på noget af det. Jeg gider ikke rejser, jeg vil hellere bruge mine penge på noget fedt i min hverdag. Jeg gider ikke gå ture..hvorfor gå, når man kan cykle..og hvorfor tage steder hen, man ikke har noget at lave på alligevel. Jeg gider ikke natur! Jeg har set et træ, det var ikke imponerende, og flere af dem samlet gør det ikke sjovere. De ændre ikke på mit humør, giver mig ikke energi.. det samme med frisk luft. Jeg aner ikke hvordan det skulle kunne ha den effekt på andre, andet end som en religiøs placebo effekt.

Så jeg er det omvendte af de fleste. Så hver gang jeg høre en tale ned om det jeg elsker, så er jeg manden der nok ved, hvad jeg skal svare tilbage..ingen tavshed herfra, det er op med fingeren.. ikke ring fingeren, ikke pege finger eller tommelfinger..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Besked er publiceret 09/04-2022 15:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.