1 måned, 23 dage siden

På Kant med Kant

Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
7 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
8 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
7 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
5 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
10 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
No name girl
6 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
8 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
4 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
8 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
9 måneder, 10 dage siden
Hej dagbog, jeg startede min dag med at se nogle citater fra kant... der var ikke et, som jeg var enig med ham i. Jeg var engang vild med hans måde at se tingene på, men det har ændret sig. "At tænke, er at tale med sig selv" sikke noget sludder, vi har forskellige slags tanker. "At læse en god bog, er som at ha en samtale, med de bedste hjerne fra fortiden" sludder, en samtale går 2 veje. "Kvinder gør selv mænd mere sofistikeret" eller også er kvinder som alle andre..og kan gøre dig alt fra det modsatte, over neutral til sofistikeret.
Og den sidste jeg lige vil tage fra kant.."en ond person kan ikke være glad når han er alene, da han så er alene med skurken" suk, sådan fungere det ikke.. meget få render rundt og tror de er onde.

Når man går tilbage til folk, vis tanker man læste for 20 år siden..så finder man ud af, at de ikke holder vand..og man, så mange flere af hans citater viser en tankegang der er fejl i.

Arbejde, så var der en der kom til mig og en leder, og sagde at den var gal med internettet i et lokale. Jeg kiggede på det, og internettet fejler intet. Så havde jeg ladet den være ved det, ville de ha kommet til mig og sagt, at jeg ikke havde fixet nettet, selv om jeg kan se nettet ikke fejler noget.. jeg burde gå til dem, og spørge hvordan det går med deres skitsofrene børn! Når de så siger de ikke er skitsofrene, vil jeg spørge dem om, hvorfor de så diagnosticere inden for en computer verden de ikke forstår. Det er ikke nettet...det er noget andet..havde det været nettet, ville det være mere tilfældig..men alle film stopper efter 2 minutter..på slaget! Hver gang man prøver..hvis nettet kom og gik, ville det ikke være på samme sted. Lederen forstod ikke hvad jeg sagde..så måske et eksempel fra hendes verden, ville hjælpe med at få hende til at forstå...deraf et eksempel med børn..hvis jeg fejl diagnosticer, og lægen blot følger det..og du så kommer bagefter og siger.."du har ikke fixet det" så er det din egen skyld..

Jeg tjekkede efter, da jeg har erfaring med, at i 50% af tilfældende, så ved personalet ikke hvad de snakker om, når de prøver at snakke om computer problemer. Des mere pædagogisk de er, des lavere sandsynlighed.

15.32 - Jeg kom til at tænke på, at det især i nutidens verden, er svært at finde ud af, hvad der er godt og ondt. F.eks tag rusland, der er mange i det land som bliver bombarderet med falske nyheder. Så har vi religiøse, som bliver indoktrineret, og tror det de mener deres gud mener, er godt. Den eneste måde man kan finde ud af, om en handling er god eller dårlig, - eller neutral, er ved at se på hvilke konsekvenser den har for ens egen og andres velbefindende..også træffe sin afgørelse ud fra de oplysninger man har, set i det perspektiv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På Kant med Kant er publiceret 09/05-2022 08:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.