1 måned, 5 dage siden

Dårligt nyt

19-03-17
Hannah White...
5 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
9 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
5 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
7 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
5 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
8 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
5 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
7 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
5 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
7 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
8 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
7 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
6 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg vidste det ville blive sådan, - som at skulle trække en hest igennem sumpen, forsøge at muntre den op, så den ikke synker ned.

Det viser sig, at der er kræft 2 steder.. og hun virker til, at ha mistet modet. Ja, det er let at sige, at man skal holde hovedet oppe.. men det er vigtigt,- og det er det eneste man kan gøre, for det nytter ikke at bøje hovedet og give op.. vi har kun dette liv, og derfor har vi alt at leve for.. så jeg må prøve at trække i hende.. fortælle hende, at jeg altid vil holde af hende, at hun er min mor.. at hun skal huske på det, når det er hårdt.

oh, også var der en præst.. som jeg snakkede med i dag på fb. jeg spurgte ham om hans tro, og hans beviser for denne. Han kom med de samme gamle ting, som det er så let at smadre. Så begyndte han med det gamle trick om, at vi ateister også bare havde en tro :) så jeg åbnede op for min fulde styrke. A foran teisme er typisk brugt som et IKKE.. for eksempel Aseksuel. Han kalde dawkin osv for vores profeter, - men de er ikke profeter, vi lytter kun til dem, for at hører hvordan man smadre religiøses dårlige argumenter, hvis vi ikke synes de er gode bruger vi dem ikke.. og til alt muligt andet, lytter vi ikke til dem overhovedet. Vi ateister er som katte..

også gav jeg ham en, - hvis du mener det IKKE at gå til fodbold er en sport, - så ja.. men det er heller ikke en tro, at afviser at tro på bigfoot når der ikke er beviser for bigfoot. Så gav jeg ham også denne her.. at jeg bruger en masse tid på det, er ikke mig der tror, eller prædiker.. men jeg ved hvorfor du har behov for at tro det :) fordi så kan du lade som om, at vi er i samme båd.. men det er vi ikke...jeg bruger viden og logik, du bruger tro..som er skabt af folk der ikke vidste bedre... tro det bliver brugt til at manipulere børn, og få troen spredt til dem..i mens de stadig prøver at finde ud af, hvordan verden fungere... så inficere i dem med den sygdom jeres tro er.. vi er ikke i samme båd,. i prøver at sprede den via .. og jeg prøver at dræbe den! med viden og logik. men min kamp er op af bakke, for i har fået lov til at sprede jeres sygdom først.. og så er det mit job, at kurere dem senere.. og det er langt svære.

En ting mere, - Min mor har altid været der for mig. Haft min ryg, også selv om vi engang imellem har været uenige, så har vi altid vidst at vi holdt af hinanden.. Hun har altid været en god mor..hun har gjort mig til den person som jeg er..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dårligt nyt er publiceret 25/05-2022 20:38 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.