1 år, 6 måneder siden

ingen tilbage melding

Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 5 måneder siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg har ventet på at få en tilbage melding. Jeg skrev bare et opslag hos soc.demokraten,- men også et her i morges hos AS, - Hvor jeg sluttede af med at sige, at de burde kalde sig AS plus. De skrev sidst til en anden, at ateisme kun kunne føre til den holdning de havde til feminisme. Det er jeg total uenig i! - de burde kalde sig AS plus, da de har noget udover ateismen. Jeg sidder inde med et klart angreb, - der blot venter på at blive aktiveret.. og det vil vise dem, at de på deres ateisme bruger logik, men når det gælder det udover, så til sidesætter de den.

I have a feeling that they wont try you, - they smells whats cooking. they have seen you destroy christians better then they can, with logic.. and with your usual, kindness that wont attack them personally, but only go the arguments, and lack of there off. you get the better debates, - where others just try to insult the christians. I got an A game ready! - En jeg har klar, fordi jeg absorbere ALT! ikke blot ateisme plus mainstream, men også den rene logiske ateisme, - Der får plusserne til at smække røret på, brænde sammen og opgive logikken ved i stedet for at gå efter personen, end argumentet.

De lavede engang en.. man kan snakke med dem på bornholm, - ja tillykke, de fleste af os har arbejde og kan ikke bare tage et smuttur derover..

jeg glæder mig i øvrigt til at se de sædvanlige konservative foran føtex, når der kommer valg.. ser jeg dem, så lover jeg, at jeg spørger dem om de 4 tør tage en snak med "lille" mig.. hehe.. (de var 4 sidst) men jeg sagde til mig selv, at jeg havde varer i hænderne efter shopping..

Det sjove er, at jeg som barn ikke turde snakke med nogen.. og gemte mig.. hey, we changed things! :) fik lyst til at lytte til "The Rasmus - No Fear" efter at ha hørt "dead mans gun"

en anden ting jeg pludselig husker, er den første pige jeg nogen sinde var sammen med.. Hun sagde til mig, at jeg var for god til at gå ned på de andres plan, når folk kaldte mig noget. Det hænger så godt sammen med Ad-hominem reglen. Dengang var jeg ung, og vidste ikke det jeg ved i dag. Det føles lidt som at ha været fanget alene, og ha brugt år på at løfte vægte.. bare mentalt i stedet..og at blive ved, for bare at blive stærkere og stærkere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ingen tilbage melding er publiceret 26/08-2022 21:58 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.