1 år, 1 dag siden

Et øjeblik i tvivl

Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
3 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
9 år siden
200
Jette Peters...
7 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
7 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
8 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
5 år siden
For lidt over en måned siden genopslog jeg et opslag på Facebook vedr. international overdosis dag. Et arrangement som foregår på forsorgshjemet hvert år den 31/8. Jeg ville rigtig gerne belyse det tabu der er omkring misbrug. Folk har mange holdninger derom, og nogen ydre sig i uvidenhed eller forargelse. Der er også dem som er hovedparten, som har forståelse eller kendskab til misbrug. Rigtig mange har en i familien eller kender til en som har en form misbrug. Ordet misbruger forbinder mange med stoffer, men det er det langt fra. Omfanget af misbrug af alkohol, samt misbrug af medicin er meget større! Jeg kan rigtig godt lide filmen DRUK, som belyser hvordan det uskyldige kan få fatale konsekvenser. I det forrige årtusinde havde jeg et halvt år hvor jeg gik meget i byen. Vi var en klikke på 10-12 der ofte mødtes. Den dag i dag er der 3-4 der ikke forlod festen og som har en eller anden form for misbrug. Det samme kommer der til at ske for nogen af nutidens unge. " jamen det er kun i weekenden". En dag bliver det hverdag igen!
Jydske vestkysten kontaktede mig. De ville gerne lave en artikel om min datters og min historie. Jeg var først sådan lidt hmm... Det at stå frem offentlig skulle vendes et par gange, men jeg tænkte at, jeg er ikke flov over min datter, men jeg var ked af hendes valg! Det valg som i sidste ende kostede hendes liv. Det er en historie der er værd at fortælle. Hvis bare en brøkdel kan få noget få noget konstruktiv ud af artiklen, så er det det værd. Der var et par svipser i artiklen, men sådan er det jo nok. Har lovet Michelles far at komme forbi med en kopi deraf.
Jeg er i gang med en oprydnings/lave børneværelses projekt. Det bliver ikke helt færdig, da vi skal have renoveret natgangen med div. værelser. Så det tøj og designene vi ikke lige bruger, er pakket ned i kasser som står på værelset, indtil vi får nye garderobeskabe. Det bliver så godt.

Ps. Jeg havde en virkelig dårlig hår dag i artiklen ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et øjeblik i tvivl er publiceret 29/09-2022 15:23 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.