1 år, 1 måned siden

Sammentræf

Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
10 år siden
Like & del
Olivia Birch...
8 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
2 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
8 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
7 år siden
Min mor som valgte livet fra ved at springe ud fra et højhus i 1981. Denne blev revet ned i 2008. Desværre nåede en ung mand at tage springet pga. kæreste sorger lige inden. Michelle døde i 2018 og nu er den boligblok hun døde i ved at blive reven ned. Det er lidt underligt at begge ejendomme bliver taget fra roden og bliver til jord - ligesom min mor og Michelle. De blev henholdsvis 34 og 32 år.
Et par af min mor og fars venner var på besøg i går. Snakken faldt på min mor og der sammen stemmende teori om psykisk lidelse. Trods min viden på det felt, kan jeg ikke pressere i hvilken kategori hun var, men syg var hun.
Til noget andet. Jeg har kæmpet mig ned fra en bmi på 38 til 28 siden februar. Målet er 24 og derefter rygestop. Bare det at jeg har lyst til at være fysisk er en kæmpe omvæltning. Hovedet har endnu ikke kaperet vægttabet, men det skal nok komme. Indtil videre har jeg fået et nyt klædeskab-hvor jeg kan passe det jeg ikke har gjort i længe. Om jeg gemmer noget af det gamle har jeg ikke taget stilling til endnu.
Vi var til foredrag med Thomas Bjørn i Odense Congress Center i går. Jeg havde givet Claus billetter dertil. Er ikke på det hold som synes at Golf der spændene, men derfor kan jeg godt udvide min horisont med en mand der spiller. Han tegner og forklar hvordan og hvorledes banen og hans formåen har været efter en tur derud. Jeg prøver at virke interesseret selv om det ikke interessere mig. Har sagt til ham, at jeg godt vil med på golfbanen - hvis han tager med mig til zumba. Så det bliver aldrig til noget.
Vi passede min svigerindes hund i weekenden og hold op hvor der var gang i den. Jeg vil rigtig gerne have en hund mere, men det vil Claus ikke. Øv altså... Men som når børnebørnene har været der, så var hun fuldstændig smadderet bagefter.

Min lille mand er ved at lave kylle rylle til mig med majs, så jeg må hellere indfinde mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sammentræf er publiceret 23/08-2022 17:32 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.