Sidste indien post

Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
6 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
9 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
2 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Kvinden på toget
Rayana Khamz...
7 måneder, 15 dage siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
14 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
8 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
10 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Hej dagbog jeg fik selvfølge en enkelt post fra ham fra indien i går. Det gik ud på, at mennesket har brug for tro i pressede situationer. Det kan der være noget om, men ikke på den måde som han og religiøse mener det. En af de sjove taktikker de bruger er at sætte lighed ved tro.. f.eks hvis man står i en brændende bygning, så kan man tro på at supermand flyver ind og redder en, eller man kan tro, at brandvæsnet kommer for at hjælpe.. begge dele er tro, men brandvæsnet bunder i den virkelige verden!

På samme måde tror religiøse, at de kan sætte ligheds tegn ud for deres umulige gud, og med den almindelige borgers tro på universets alder. Men universets alder bunder i virkeligheden, hvor videnskabsmænd via beregninger og metoder er kommet frem til et redultat, som så er vidergivet til andre videnskabs folk, som med iver har forsøgt at skyde det ned! Da de giver berømmelse, hvis man videnskabeligt kan bevise, hvor andre har fejlet. På samme måde tror vi også på at vores mobiltelefoner virker når vi vil tænde dem..vi ved ikke hvorfor de virker helt nøjagtigt, ud over at de skal være ladet op. Videnskab kan dog forklare det..

Det triste ved mange religiøse er bare, at de ikke tør lytte når man svar på det de lukker ud. De siger alle tit noget af det samme, og jeg har hørt svarene igen og igen, så jeg kan dem pr refleks.. men det viser også, at religiøse kun tør predjke deres falske ting, som de også har fra andre..hvis de turde lytte, ville de ikke komme med så dårlige udsagn som de gør..man skulle tro, at deres gud/er ønsker at gøre dem til grin! Hvis ikke, så har denne/disse endnu ikke kunnet levere et argument der ikke lader dem stå tilbage, som om de er total blottet for intilligens.

Så havde jeg lige en snak med en, der lavede en "du skal nok finde en sød pige" så sagde jeg sandheden, at jeg ikke søger, men i stedet bare vil ha det bedste ud af livet. For mange dårlige oplevelser, - så lavede hun den traditionelle standard idioti svar, ved at sige at det ikke er alle kvinder der er sådan.. jeg ved ikke hvad hun lyttede til, men der var intet tidspunkt at jeg sagde, at det var alle! Jeg nåede ikke at få sagt det svar der sætter den slags idioti på plads.. hvis du har en sæk med 10 æble, og du ved 7-8 af dem er giftige..du ved ikke hvilke, for du kan ikke se det før du bider i æblet..du har bidt i giftige æbler før, så du ved af erfaring at du ikke har været heldig... ville du tage hånden ned i sækken igen? Eller vil du sige.. nej tak, jeg må få det bedste ud af at undvære.

Som jeg siger, hver gang folk prøver deres retorik på mig, spidser jeg mine argumenter af. Så de bliver så skarpe som mulig, og umulig for enhver logisk tænkende hjerne at forkaste.

uh 18:49 - jeg er svimmel, - jeg skal ellers nå at spille.. der er kamp, men jeg har brug for at lægge mig ned..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sidste indien post er publiceret 10/11-2022 07:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.