5 måneder, 22 dage siden

Argh for syv søren da også

It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
6 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
10 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
14 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
9 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
10 år siden
Osho RISK
Ansu Orheim ...
4 måneder, 11 dage siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
8 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
10 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Tegning
Jette Peters...
7 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
5 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
10 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
7 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
5 år siden
For noget tid siden var jeg så uheldig at ramme et rådyr imens jeg var på arbejde. Heldigvis døde den på stedet. Selv om det ville være meget være hvis det var et menneske, så er det ikke sjovt. Har kørt et godt stykke over 2.00,000 km, så har jeg været heldig ikke at gøre det før. RIP
For det ikke skal være løgn, så bakkede jeg ud (privat) og ramte en bil 8 dage efter. Jeg bakker ALTID langsom ud til jeg har udsyn, men pludselig var hun der. Ramte med min højere bag, hendes højere bag. Tænker at hun er kommet noget tæt på og hurtig og ikke registrerede at, jeg var på vej ud. Uanset er det min skyld, og den må jeg æde.
I år skal vi holde jul ved den ældste af drengene. Det er stadig underligt at det er os der skal ud, og ikke ungerne ved os. Desværre har jeg en pålagt vagt i Ribe fra kl. 20.30 til kl. 01.00.
Efter flere år har jeg endelig fået mit kørekort fornyet med 5 år. Det har siden jeg blev konstateret bipolar været givet for 2 år ad gangen. Det samme var sig gældende for det tidl. førerkort, som nu hedder chaufførkort. Første gang jeg skulle søge chaufførkortet blev det nægtet grundet min (imellem liljerne) farlige sygdom. Jeg indgav indsigelse, med at sendte tidl. afgørelser med tidsbegrænsninger fra div. embedslæger. Det resulterede i en tidsbegrænsning på 2 år grundet min sygdom. Denne blev også forlænget med 5 år for ca. 5 mdr. siden. Jeg kunne ikke lade være med at grine da min læge skrev i lægeerklæringen, at jeg fremstod som normal. Det er da rart at vide.
Vi er begyndt at lave det til en tradition at have alle ungerne hjemme den sidste lørdag før jul. Claus går igen - igen amok med hjemmelavet sild, leverpostej, sylte, rejesalat og jeg skal komme efter dig! Han kan godt stresse lidt, men samtidig hygger han sig også med at lave det.
Jeg har i flere år nægtet at pynte op til jul. Det er ikke noget der har haft betydning for os eller vores voksne drenge, men... Har samtidig sagt, at når der kommer børnebørn gør jeg det. Vupti og 3 er kommet til, plus en mere på vej til april. Var i går ude og købe noget inde og udendørs julepynt for 1000,- og jeg er ikke færdig endnu. Må hellere komme videre med mit projekt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Argh for syv søren da også er publiceret 09/12-2022 16:52 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.