11 måneder, 14 dage siden

Mit livs fedeste svar!

Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
2 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
9 måneder, 6 dage siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
8 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
4 år siden
Hej dagbog, - Jeg har lige skrevet et super indlæg på YT, - på et ateistisk sted, der snakker om kvinders ret til abort. Det er selvfølgelig fra USA. Så jeg startede med at skrive, at jeg var med dem, når det gælder abort rettigheder, men at man også bør give den rettighed til mænd.. og at deres argumentation ville blive brugt for mænd. Dvs, - når de siger, at sex ikke betyder at man vil være gravid.. så er det noget en mand også bør kunne sige. Hvis de siger, at mænd bare kan lade være med at ha sex, så vil jeg sige det samme om kvinder! hvis de siger, at det kun handler om, at mænd bør slippe for at betale penge.. så vil jeg sige, at de kun siger det, så kvinder kan fortsætte med afpresse penge fra mænd.. Negativitet, vil blive mødt med Negativitet! intet vil ikke kunne vendes om imod dem..

Og nu kommer så mit bedste indlæg :) fordi det næste jeg skriver er igen 100% mig... dvs ikke taget fra andres svar... fordi jeg opbevare en helvedes masse svar fra andre i mit hoved. fra andre der har haft debatten før...

nå, - men en skrev, at han håbede ikke min vrede ville blive overført til mine evt børn :)

efter at ha svaret en gang på ham, var jeg også nød til at skrive dette til ham :) "i got to know, are you a hypocrite, that would talk about equal rights, but only give the right of sex not being consent to children to woman... or are you a compleat but consistant ash, that would give the right to no one? because your deflection to my person, left we with no clue on your stance on this! ? :)

Hvis jeg var ryger, ville jeg tænde en cigaret! for jeg nyder mit svar lige nu mere end en del sex som jeg har haft.. med en fornemmelse af "aaaaaahh" :) heheh...

ps, - når jeg skriver "ash" i stedet for "ass" - så er det for ikke at bande, og et lille easter egg der viser, at jeg har set "the good place"

Jeg har som sagt, set en af mine yndlings ateister komme med den slags dårlige undskylder for, at mænd ikke skulle ha samme ret.. som han lige har siddet og argumenteret for til kvinder.. og der faldt han, for hans logik var pludselig ikke i orden.. på det punkt var han pludselig ikke længere god.. han foregav blot at være det.. Ateisten brugte logik, også kom der en mand der også ville ha samme rettighed for mænd.. hvor han blot fik at vide, at det var for at "dead beat dads" kunne slippe.. at han sagde det.. og det er ikke noget argument.. for jeg kunne sige, at grunden til at han ikke ville give det til mænd, er så kvinder fortsat kan bruge mænds penge selv om de aldrig har villet ha et barn. -og mænd kan bare lade være med at ha sex.. mit svar.. og det kan kvinder ikke? eller vil du kun give det til en lille gruppe kvinder..nej vel ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit livs fedeste svar! er publiceret 30/12-2022 11:14 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.