1 måned, 28 dage siden

Viden ikke formodninger

Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
20 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Hej dagbog, - Der var en der bed på, - der turde debatere. Well, han klarede det ikke så godt, men jeg har også tænkt over emnet i længere tid.

Det var den med organ donation. Han startede med at prøve en fælde, - som jeg ikke hoppede i.. og fortsatte med, at hvis folk ikke havde meldt fra, så måtte det være fordi de var ligeglade :) - Kan du se problemet? Hvornår har han uddannet sig til at være tankelæser? hvordan ved han, at det ikke er fordi de ikke vidste at de automatisk var meldt til? hvordan kan han vide, at de ikke var meldt til, fordi de følte sig presset af et "hvis du ikke vil give, så skal du heller ikke modtage" eller andet.. Det eneste tidspunkt man kan være sikker er, hvis folk selv har valgt! og det man kan ikke være sikker på med automatik.

fælden var den gamle "hvad hvis du selv havde behov" - så den svarede jeg også på.. Så ville min moral forhåbentligvis ikke ændre sig, da god moral er god moral uanset hvad dine egne behov er. God Moral er ikke at tage noget, som man ikke har fået lov til af personen man vil tage det fra.

Så prøvede han med et "at jeg ville ha alt folk selv skulle vælge alt" - Nej, det har jeg aldrig sagt.. Folk kan ikke vælge hvor de vil tisse fuldstændig, - men det har intet med organ donation at gøre. At blande alt sammen er nytteløs, og gøres kun for at mudre emnet til. så han sluttede med, at vi nok ikke blev enige.. og da jeg er debateret mere end han har.. så var min replik klar.. Nej, og jeg kan ikke tvinge dig til at ha ret.. Ikke at det betyder noget for, hvem af os der har ret.. men i det mindste har Danmarks etiske panel været på min side i mange år.. ET panel folketinget hidtil har lyttet til, når det kom til det område. Så jeg er i det mindste ikke alene om denne moral.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Viden ikke formodninger er publiceret 16/02-2024 20:39 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.