Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg havde købt nogle kartofler igen, så fik mig og far dem, sammen med nogle bøffer. Jeg klickede på et billede af mor på i paden, efter jeg havde set på justeat, - jeg har desværre fødselsdag på fredag, så jeg giver mad.. Han blev ked af det, da han så billedet.. han savner hende, - det gør vi alle.

Min fars røgalarm var gået i gang igen, selv om han havde tjekket batteriet.. og han havde sat den på plads, - han sagde at den lød som en klokke.. så han havde købt sig en ny. Det lyder underligt, - En røg alarm der pludselig ikke gør som den plejer.. Min bror mente, at det kunne være noget walkie talkie eller radio signal der havde fucket den op.. Det lyder ikke logisk, da det ville indbære at der var noget der ikke var sket før nu. Hvis den nye røgalarm også gør det, så ved vi at den gamle ikke var defekt. Den var gået i gang om natten.. min far har stadig svært ved at sove. Ligesom han tænker på, at han sørgede for at min mor ikke lå og frøs i stuen.. da hun lå døende i den..i en hospitals seng. Alle de sidste ting svømmer stadig rundt i hans bevidsthed.

Når jeg ser et billede af min mor, tænker jeg på hvor godt et menneske hun var, og hvor meget jeg altid vil holde af hende, selv om hun ikke er der. Jeg ville ønske jeg kunne gå tilbage i tiden, - det er den eneste måde, man kan leve i fortiden på.. ellers er man nød til at acceptere selv det værste der er sket.. og tage et skridt mere.. et af gangen.

Hun var Centrum, uden at opføre sig som et.. Vi er kun frakmenter tilbage, uden den midter kraft.. vi prøver at holde sammen, - sammen om min far.

En fødselsdag uden min mor... jeg tænkte på hende, da de på arbejdet gjorde opmærksom på, at jeg havde fødselsdag på fredag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Spinkelt er publiceret 20/02-2024 22:31 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.