1 måned, 16 dage siden

Et par ord mere

En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
No name girl
8 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
20 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Hej dagbog, - jeg spurgte min far, om det med kaffemaskinen ikke bare var noget han havde drømt, - det mente han ikke..for han var stået op, fordi han troede det var røg alarmen igen.

så har jeg været ved at skrive på et engelsk digt, omkring min mors død. Jeg er ved at rette det lidt til, og det betyder en del for mig.. hver gang jeg ikke er hjemme ved min far, så drømmer jeg om, at min mor også stadig er der.. men.. - Jeg har skrevet et lille digt, fordi det går igen i mine tanker..mit liv handler om det lige nu..

En af de ting jeg altid har troet på er, at hvis man holder nok af folk, så er det vigtigt at vide, hvornår man skal give slip på folk. Give slip, hvis de ikke ønsker at følge en.. give slip, så de ikke lægger og lider fordi man ikke kan give slip på dem..

Det ville være fedt at have et sted, hvor man kunne lægge sine engelske digte. Mine digte har altid en historie, - et budskab! og det er ikke op til folk selv at finde ud af.. den slags digtere, der ikke har et budskab eller en historie.. giver jeg ikke 5 potter pis for..Det at skrive, handler om at kunne ramme sin målgruppe.. ikke om at flexe sin indre ordbog.. Jeg giver heller ikke 5 potter pis, for dem der tror at de laver stor kunst, hvis de blot laver 2 streger på et lærred og kalder det "livets indhold" - Uanset hvad man laver, som har en modtager gruppe..bør man altid spørge sig selv om en ting "hvad vil jeg sige?" - ord uden en sammenhæng er en slags masturbation. gabende kedelig, for alle andre end en selv.. nå, men jeg fik skrevet et par vers mere på mit engelske digt. Så scenen er sat. Jeg ser tilbage på min mors sidste tid. Hvordan jeg så hende lide, - for hun helst ikke ville på hospice, hun ville dø i familiens skød, hjemme i hendes egen stue...hvis det var i orden med os! Hvordan hun lå på sofaen, hvor vi ville få en seng til hende, så hun lå bedre.men hun ville ikke være til besvær..at jeg forsøgte at få hende til at kæmpe, og ikke give op.. lige indtil hendes organer begyndte at lukke ned nytårsaften. Der sad vi så, og skulle være i det.. den sorg, Hvor jeg så var hende ved hende ud på natten, og sige at det var i orden nu..for mor led.. og hun skulle ikke lide for vores skyld, når hun selv ønskede at dø.. Jeg sad ved hende den nat, men tog hjem efter sygeplejersken havde været der kl 6, for at give hende morfin. få timer efter døde hun..1.1.2024.. imens det nye år stadig blev skudt ind.. - en historie, jeg fik skrevet på digt form... Ikke bare ord, hvor man selv skal gætte.. som i "død" " seng" "timer" "nytår" - med et "er jeg ikke dygtig"..for nej, det er man ikke.. den klare historie ville være væk, hvis man kun skrev enkelte ord..

så er det musik tid.. Banners - Shine a Light..

en af de ting, jeg er mest stolt af er.. da hun vægnede op få dage før hun døde.. og så på os alle, og sagde "hvorfor er i her alle" - hvor alle andre bare stod der og ikke kunne sige noget.. var jeg hurtig, og sige at det var fordi vi alle holdt af hende.. hvortil hendes hoved sank ned på puden igen.. Jeg fik sagt det der skulle siges, - uden at blev dårligt.. for vi var der fordi vi havde fået at vide, at hun nok kun allerede der, havde timer tilbage..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et par ord mere er publiceret 28/02-2024 16:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.