1 måned, 14 dage siden

Starten på en sjov dag og ligestilling

Vand
Halina Abram...
6 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
8 dage siden
Hej dagbog, - Hvad lå der, da jeg vågnede til morgen?! et svar fra ham den religiøse!! wooot wooot.. Han kom med et svar gående på, om jeg vidste hvorfor man bruger BC og AD?! som om det var et bevis for hans tro...hahahah.. seriøst?! hvor lidt uddannelse har den mand haft?! - så jeg svarede ham med, hvorfor Torsdag og Fredag er opkaldt efter Thor og Freya?!! - fordi folk opklader alt muligt efter det de tror på.. men at det ikke viser validiteten af deres tro.. og som bonus info skrev jeg, at ikke alle bruger samme kalender! - Det bliver en sjov dag, hvis denne kristnes niveau for at bevise sin tro's validitet, er så lavpandet.. haha, - I am seriously amused. Funny!!!...

Nå, jeg håber der kommer mere fra ham senere.. Det er sgu da Let.dk.

Jeg tænker jeg ved hvad det næste bliver! Men folk er også villige til at dø for en tro, de kun tror er rigtig...desværre! :) Forestil dig denne sceene dagbog.. selvmords piloterne kommer i himlen...fra Twin Towers..og beder om deres 72 jomfruer.. beklager gutter, men med alle de selvmords bomber..så er der ikke flere kvindelige jomfruer tilbage...;) men der er en del storer mandlige jomfruer og et par transfer tilbage.. såååå, well..bend down sweeeeety..

15:30 - Jeg har svaret på en, der mente at det ikke var mere ligestilling, hvis kvinder også skulle være soldater ligesom mænd, fordi de i forvejen havde arbejdet derhjemme?! - øøh, okey på med sangen "hell broke luce" så er det debat tid!!! fordi det svare til at sige, at fordi der er flere hjemløse mænd end kvinder, og flere mænd der dør på arbejdet end kvinder.. så vil det ikke være mere ligestilling, hvis mænd fik mere barsel??!! what?? for om kvinder har mere hjemmearbejde der er ulønnet, har intet med statens område.. så siger manden, at det er mænds egen skyld, at de bliver hjemløse.. så gik jeg til den!! for Ja.. Men det er også kvindernes egen skyld, hvilket forhold de går ind i!!! basalt set.. Klare mænd sig dårligt, er det mænd egen skyld.. klare kvinderne sig dårlig..så er det også mænd skyld! de er åbenbart ikke voksne nok, til selv at tage ansvar.. jeg ved det er nemmere at give ansvaret til andre... men den holder ikke.

i feel the rage monster inside me... its banging on the walls..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Starten på en sjov dag og ligestilling er publiceret 14/03-2024 06:38 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.