10 dage siden

20 år i samme by

Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
9 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 28 dage siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
8 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
I morgen den 15 maj, er det tyve år siden jeg flyttede til Hobro, men forbinder ikke byen noget positivt, da diagnosen paranoid skizofren blev en del af livet under opholdet her, og jeg måtte stoppe på arbejdsmarkedet af selvsamme årsag. Det er selvfølgelig er det ikke byens skyld jeg blev syg, men det er vanskeligt at associere byen med noget positivt i denne forbindelse. Tænker jeg har boet her i for lang tid. Vil gerne flytte et andet sted hen, men ved ikke hvor. Et sted uden trapper ville være et hit, for anden salens trapper tager nogle dage livet af mine knæ.
Tænker det er risikabelt at finde et hus i en flæk by når man ikke har kørekort, for det er ikke til at vide hvordan det er med bustransport. Ikke desto mindre vil man få mere for pengene i mange tilfælde, fordi bekvemmeligheder som almindelige byer har, er skåret borte.
Må markere dagen i morgen med en cigarillos (Moods) og en kold øl hvis humøret er til den slags ellers måske noget godt spisen til aften.

Er røget lidt ud af trit med at skrive i disse dage. Får ikke taget mig sammen til at sidde ned og fordybe mig i skriveprocessen. Inspirationen kommer tids nok når der er en historie der gerne vil ud - helt af sig selv. Jeg vil ikke presse på og påtvinge en historie, men lade kreativiten gå dets egen gang med mindre der går et længere tidsrum, som så bliver intolerant for mig.

Hvad min hjemmeside angår så bliver den yderlig forsinket da min fætter, der skal lave hjemmesiden, har fået synsproblemer efter han er begyndt på at gå med briller. Det hele er skævt i den ene side med briller, og når han tager briller af så skifter det til den anden side. Jeg tænker at det er nok bygningsfejlen der driller. Så det hedder øjenlæge da Louis Nielsen ikke kan hjælpe med problemet, og de havde heller aldrig hørt om sådanne problemer før.
Så der kan gå op til tre måneder før han kommer til øjenlæge, hvis han er uheldig. Det er utroligt at man skal vente så længe på at komme til hos en øjenlæge.
Alle kan lave en hjemmeside i Wordpress i disse dage hedder det sig. Men jeg er kræsen og ved hvordan jeg gerne vil have min hjemmeside til at se ud, og jeg ved ikke om Wordpress kan klare opgaven, men det er selvfølgelig værd at undersøge hvis jeg skal vente i tre måneder på min hjemmeside kommer op og stå.
Vil dog fortrække at min fætter laver hjemmesiden frem for at jeg selv skal bakse med det. Jeg er ikke doven, blot ikke særlig IT kyndig - men det kan vel læres hvis det bliver nødvendigt tænker jeg.

Jeg håber alle nyder det gode vejr.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 20 år i samme by er publiceret 14/05-2024 15:52 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.