1 måned, 17 dage siden

Lidt valg

Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 4 måneder siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
15 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
9 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
10 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
8 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
16 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Hej dagbog, jeg var med min far ude og stemme. Han har svært ved at gå særlig langt. Jeg havde ikke besluttet mig for hvem jeg skulle stemme på, for kandidat testerne pegede i konservativ retning. Jeg er normal ikke konservativ.. men udlændige og forsvar er vigtig for tiden..så, ja.. det er klart de kommer frem højt på min liste. Nå, min far havde set debatterne og vi snakkede om det igen i bilen, og han mente godt, at en anden kandidat, - som traditionelt vil være højere på listen over hvem jeg deler mening med.. ville kunne gå an.

Nå, da jeg kom ind til stemme stedet, var der straks en mand der sagde.. at jeg bare kunne vælge det bord jeg synes bedst om..så jeg kiggede på manden og sagde.. at det kun gør det sværere, for der er ingen jeg synes om...den havde han ikke set komme.. han virkede ikke vandt til, at der var folk der var hurtige på replikken..folk ved bordene grinte, og straks blev mit navn nævt.. "kom hen til mig kenny" det var en der tidligere havde arbejdet på der hvor jeg arbejder..hun klukkede, og sagde at jeg nu var nød til at komme hen til hende.. en anden kiggede også op fra et andet bord og hilste på mig.. endnu en fra arbejdet.

Jeg tænker altid, at det fik man ikke mig til..ekstra arbejde! Er du tosset.. jeg har andet at bruge mit liv på.. som det jeg har lyst til.. engang var jeg en bange dreng, bange for folk.. se mig nu.. hvis der er nogen der oser af attitude, så er det mig.

Folk fatter virkelig ingen ting.. - der har iøvrigt været børn, der har sagt til mig for nylig, at de var fans... jeg kiggede på dem, og sagde at de burde finde sig en anden at være fan af.. jeg har ikke brug for den slags..

Like me or hate me.. its all the same.. i just dont care.

Jeg har set en del videoer med en ældre mand der hjælper hjemløse i usa., goodness in people.. det lyder ret ateistisk.. nogle siger at han laver "gods work" men som jeg ser det.. hvis der er en gud, hvilket gud vil så blot se på? Han laver det arbejde folk bør gøre.. set ud fra et humanistisk synsvinkel. Jeg lavede også min youtube kanal dengang, i håb om at jeg kunne tjene penge på det, og donere dem til børn, der havde brug for at komme i skole.

Det blev aldrig til noget.. og nu, er tiden en anden.. han gør det godt, og gør en stor forskel.

... Jeg læste en mand skrive, at han heller ikke var interesseret i kvinder.. straks var der en kvinde der mente at det måtte være fordi han var sprunget ud.. der er nogen der bare ikke kan tage, at ikke alle gider dem.. at det ikke betyder at man er til mænd. Jeg var lige ved at give hende en verbal røvfuld.. men jeg gad ikke.. hun var ikke mit problem.. han kunne ha skrevet det bedre, så hun havde været lukket af for det svar.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt valg er publiceret 09/06-2024 23:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.