Mobilos debilos mm.

Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Kære dagbog.

Ja, sådan kan det gå.. Man har kæresten med ude og handle og inden man får set sig om, har man en ny mobil med sig hjem.
Vi havde snakket om at med de penge vi har tjent på QXL og nogle andre, ville vi købe en ny mobil. Ikke fordi den gamle fejlede noget - det gør den faktisk ikke, men blot fordi.. ja fordi. Man skal have noget nye en gang imellem og nu havde vi altså råd til den.
Så vi købte en Nokia 6100 - normalpris 2300 kr, men vi får rabat ved sonofon, fordi vi er faste kunder. Så kan man købe en ny mobil hvert halve år til abonnementspris.

Den anden har vi næsten solgt - ellers bliver den i hvert fald solgt ret hurtigt over QXL.

*GISP* Har fået den værste nyhed der findes i forbindelse med eksamen.. Har jo hele tiden troet at der "kun" var en risiko for at blive udtrukket til at komme op i afsætning til eksamen. Men næh nej, alle A fag skal vi op i, og fordi afsætning ikke er et skriftligt fag, skal vi op i det mundtligt.. HJÆÆÆÆLP! Jeg hader afsætning.. og en idiot til det.. Ikke fordi jeg ikke kan det, men vores lærer er simpelthen den dårligste der findes, så jeg har intet lært det sidste år.

Nu sidder jeg så og bør lave afsætningsprojekt.. eller i hvert fald søge informationer, så jeg kan finde ud af HVAD jeg skal skrive om.
Projektet tæller for halvdelen af eksamenskarakteren. Så de små grå tænker og tænker lige nu. Men jeg kan bare ikke komme på en genial ide, der kan trække min fremtidige eksamen op!
Sååååeh.. hvis der er nogle der har en rigtig god ide, til et emne.. en virksomhed der ikke i forvejen er på det danske marked, men som har succes i udlandet.. eller en virksomhed fra Danmark, som man så skal undersøge mulighederne for at eksportere til et andet marked i udlandet..
Any ideas?!
*Gisp* jeg håber jeg snart kommer på en brilliant ide..

Min DDV går egentlig okay.. Har holdt mig ret godt til den, men ikke alle regler er nogle jeg overholder.. Drikker f.eks. ikke alle de liter vand de siger man skal, for jeg tror ikke på det er sundt i længden at drikke mere end man føler man kan.
Igår "skejede" vi lidt ud.. Fik for det første en hindbærsnitte, da vi skulle ned til kærestens mormor. Det var ikke planlagt, men det var heller ikke det værste jeg kunne få fra den bager. Og om aftenen fik vi pizza.. eller rettere kæresten fik pizza og jeg fik en durum.. Undlod så at spise resten af mine frugter og resten af min mælkeportion, som erstatning for det jeg havde fået. Det opvejer det naturligvis ikke helt, men har erfaring med at en enkelt durum ikke betyder det store i løbet af en uge, mens jeg har den vægt jeg har.. så længe jeg giver den gas resten af uden.

På lørdag skal vi godt nok til middag hos vores venner, vi skal spille sammen med.. Men jeg håber jeg kan få det nogenlunde til at passe ind i min kur..

Nå ja.. ringe til min mor igår for at høre hvordan hendes hånd havde det.. Ikke godt.. hun har godt nok ondt.. Så ondt hun tager sine morfinpiller.. og der skal meget til, for hun får det så dårligt af de piller.
Hun fortalte mig at det havde været en dyr tur ned til mig i søndags :(
Min lillebrors bil var gået i stykker.. Kan ikke huske hvad det var, men det koster 3000 kr. at lave. Spørg lige om jeg har dårlig samvittighed?!
Ved godt det ikke rigtig er min skyld, delen der gik i stykker var slidt, så den kunne være gået i stykker når som helst.. Men havde det bare ventet lidt, for han er i gang med at sælge den - så var det ikke ham der skulle sidde med den regning. Som om de har penge nok!!
Men det er vel hvad der kan ske.. I guess..

Nå.. jeg vil smutte igen og se om der er en brilliant ide, der popper ind i mit hoved, så jeg kan få skrevet et godt projekt.

Over and out, mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mobilos debilos mm. er publiceret 04/03-2004 09:18 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.