DDV og dom!

En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 1 dag siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 2 dage siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Kære dagbog.

Så blev det mandag.. og jeg er snotsyg *ØV ØV* Det startede så småt torsdag i skolen.. frøs, begyndte og kunne mærke et eller andet i kroppen og havde det egentlig bare ikke godt. Fredag var det slemt.. og sådan har det været hele weekenden.. Blandet med en omgang mens-smerter.. ja ja, det er bare dejligt!

Og så har jeg også smittet kæresten.. han har det bestemt heller ikke godt.

At jeg så har været så syg har gjort at jeg ikke har fulgt min kur SÆRLIG godt.. eller rettere overhovedet.. Jeg har fået alt hvad der var forkert, for det kunne da også bare være lige meget når jeg havde det så skidt. Så jeg regnede bestemt ikke med noget positivt i morges.. allerhelst at jeg ikke havde taget på. Men jeg havde sgu tabt mig.. 1,6 kg. Wow.. Og så taget i betragtning af at jeg har min mens, plus er syg.. Begge dele noget der gør at jeg ophober vand i kroppen.
Så første uge altså.. 1,6 kg.
Selvom jeg egentlig har svært ved at sluge alle de grøntsager og det er bestemt ikke det jeg har lyst til når jeg har det sådan her, så er jeg i gang igen.. Sørgede for at få det rigtige DDV mad med i skole.

Min far var i retten i torsdags jo.. Men fik først noget af vide da min lillebror havde været oppe og besøge ham i fredags. Det var gået godt.. langt bedre end forventet. Han fik 5 år. Det er ikke meget i forhold til hvad vi havde forventet - mindst et par år mere havde vi regnet med.
Desværre mente anlageren også at det var gået alt for godt, så han ankede den. *ØV* Det plejer at være min far selv der anker dommen, men denne gang har han bestemt ikke noget imod dommen.
Så nu aner jeg ikke hvornår han skal i retten igen.. men håber da ikke han får en længere dom, men at de stadfæster den. For selvom han er en tump og han skal tage den straf der kommer til ham, så vil jeg da at den er så kort som muligt.

Vores gamle Nokia mobil, har vi valgt ikke at sætte til salg alligevel, men give den til min mor. Vi kunne sikkert få omkring 400 kr. for den, men lige pt. kan vi godt undvære dem.. og min mor har ikke ret mange penge og kunne egentlig godt bruge en lidt nyere telefon. Så den får hun.

I fredags var jeg oppe i banken - skulle lige betale mit buskort og tænkte jeg lige ville snakke med min bankrådgiver samtidigt.
"Ja, hun har sagt op!".. Ah hva?!!! Hjælp.. hader sådan noget. Jeg havde tilmed snakket med hende om at vi skulle flytte til Odense og om vi havde mulighed for at beholde hende som bankrådgiver selvom vi boede i Odense.. Det var intet problem sagde hun.. og så smutter hun?!
Men jeg mødte min nye bankrådgiver og fik en lang snak med hende. Det lyder ikke helt umuligt at kunne få lov til at låne penge til at flytte for. Hun var faktisk rigtig sød, omend noget af et snakkehovede.
Så jeg giver hende lige en chance, selvom jeg fandt ud af hvor min gamle bankrådgiver er flyttet hen.. Ikke en bank der ligger i Odense, så vidt jeg ved.. såeh.. beholder nok Den Danske Bank.. Som jeg sagde til hende, så har jeg altid haft det godt med den bank og aldrig haft problemer med dem.

Mismismiav!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget DDV og dom! er publiceret 08/03-2004 10:50 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.