20 år siden

Vølvens sælsomme drøm

Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Rygestop
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Mere medicin tak
David Hansen...
2 måneder, 5 dage siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Ja, så kom sommeren og ferien er forbi, selfølgelig.
Det er en dag af denne slags, hvor man kunne spørge om meningen med tilværelsen, og få det svar at der ingen er. Ja, livet er komplet meningsløst, men det er ikke ligemeget på hvilken måde!!!
En blytung og fugtig varme har forvandlet København til en udklækningsanstalt for øjeblikkeligt vanvid. Jeg har siddet døende i en bus med den særlige trykkogerfornemmelse af indestængt klaustrofobisk kvalme og i S-tog set mange lækre barme i den kvalmende varme, uden at vide hvad jeg skal gøre, andet end at holde \"snitterne\" væk. Hvad er disse atributter mon skabt til andet end ernæring afnyfødte som mig ?. Men der er dog ikke koldt øl i dem, så deres brugsværdi må betvivles.
Så søde og intelligente piger, så uopnåelige, hvem er de og hvor skal de hen. Problemet er at vi fødes med forskellige køn, i forskellige tider, nye kommer til og andre degenereres og forlader scenen. Men hvad livet skal jo gå videre og der kommer mere ømme tider, med eftertænksomhed. Vort hjernestofskifte changerer efter årstiderne, i sit humør, alt efter lyset og varmen. Vi er en slags bacillekultur, der opfører os efter de ydre påvirkninger og det er ikke let at vide hvad disse indebærer. Hvis du ved det så skriv blot, så ved vi alting omsider.
Hvor skal vi snart gøre af os selv. Vi ender i rummet, væk fra solen og den blå himmels frihed tilbage som de trælle vi er i stiv ornat og 30 grader i skyggen. Mennesker er sindsyge, de vi bare ikke deres egen frihed.
Og igen...
Det er en dag af denne slags, hvor man kunne spørge om meningen med tilværelsen, og få det svar at der ikke er nogen.
Statsinstitutionerne tager over igen og samfundsmaskineriet kører videre i sit eget sado-masochistiske mørke, selvom det er nu livet skal gribes og leves, hvor der burde festes, grilles, bades, sejles, surfes, drikkes, elskes og kysses i sommeren frie verden, men ak nej...systemet vinder både i det forsømte forår og den nu forsømte sommer. Tilbage til de dødsyge EDB skærme, for at søge efter sandheden om samfund og orden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vølvens sælsomme drøm er publiceret 05/08-2004 18:34 af knutski.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.