Weekend med power på!

1-09
Halina Abram...
6 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
6 timer, 52 minutter siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Kære dagbog.

Sidder her halvsent og overvejer om jeg skal gå i seng.. Er egentlig ret træt.. Hvorfor ved jeg ikke, for jeg har egentlig ikke lavet noget særligt i dag..

Men inden jeg går i seng, vil jeg da lige berette lidt om hvordan weekenden er gået.

Fredag aften kom de med bilen og da vi kørte hende der hentede os, hjem, kørte vi lige forbi min onkel og tante for at hente en cykelhænger så vi kunne få den anden cykel med tilbage til Odense. Som så ofte, blev vi hængende ude ved min onkel og tante i nogle timer, så det blev lidt sent.. Men vi nåede da lige i Bilka og handle inden de lukkede kl. 21.

Lørdag morgen skulle vi ned og besøge min far i Nyborg. Vi havde ingen gave med til ham, for jeg har hverken haft tid til at købe en eller anet hvad jeg skulle købe. Fik af vide han ønskede sig underbukser og strømper.. Spændende! Det samme som sædvanlig.. Men det er jo begrænset hvad han har brug for derinde.

Jeg lærer aldrig at forstå deres regler derinde.. Da han sad i arresten, måtte vi have hjemmebagte boller og pålæg på fad med ind til ham, men ikke drikkevarer - heller ikke selvom de var plomberede. Nu sidder han i arresten og der må vi ikke have noget hjemmelavet med ind - kun i original forsegling.. Men vi må godt have drikkevarer med ind.. Og vi må også have grillmad, McD mad osv. med ind.. Det giver ikke mening..!

Vi fik dog lov at tage boller, slik og pålæg med ind, og det blev han da glad for. Det var et hyggeligt besøg.. ikke så meget at skrive om egentlig.

Da vi kom hjem derfra, pakkede vi i en fart og så var det mod Sdr. Jylland. Vi skulle jo til indflytterfest hos nogle venner om aftenen. Så efter vi landede hos kærestens forældre og havde siddet og snakket lidt, tog vi til festen.
Hmm... det var en blandet fornøjelse egentlig. Det var skide hyggeligt at snakke med nogle andre venner, der også var inviteret.. Men det par der holdt festen.. Ja, det var skuffende.
De havde inviteret en hel masse fra hendes nye skole - hun er blot 21.. Og de var ikke andet end de her 18 år.. Selvom jeg kun er 24, så var der LANGT ned til dem aldersmæssigt. Og når de andre venner er omkring 30-45, så passede selskabet simpelthen ikke sammen. Da de unge mennesker (føler mig gammel når jeg skriver sådan, men sådan er det bare..) klippede dugen over for at fjerne det ene af bordene så de kunne danse - ja, da skilte de selskabet fysisk over.. Og sådan forblev det.
Det resulterede også i at vi tog hjem allerede ved midnatstid.. Okay, en af grundene var også at kæresten havde det skidt - han havde fået rigeligt at drikke.. Men det var bestemt også den del af selskabets skyld.

Søndag sov vi lidt længe, men da vi kom i gang skulle vi over grænsen. Jo tak.. Jeg har jo ikke pas.. det udløb for længe siden og har ikke fået lavet et endnu..
Men da vi kom ned til grænsen, da holdt der naturligvis nogle toldere og tjekkede.. FEDT! Så kæresten spurgte dem om jeg kunne få lov lige at køre med ned over, men der var ingen kære mor. Så jeg måtte hoppe af og vente til kæresten kom tilbage. OG 5 MINUTTER efter kører tolderne deres vej.. Typisk! Tro endelig ikke jeg var muggen!

Ellers gik søndagen på at besøge nogle stykker og så ellers tilbage mod Odense ved aftenstid.. Vi var dog først hjemme og kunne slappe af tæt på midnat, fordi der lige skulle afleveres og afregnes tobak og div. med min familie, samt kæresten skulle ud og lave en computer for en ven af min mormor.

Nå, nu må det vist også være godnattid..

I må alle have jer en god uge - mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekend med power på! er publiceret 12/10-2004 00:02 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.