19 år siden

Altså - Busser...!!!!

Hr Solsort
Peter
8 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Jeg går på kursus i disse dage.....,
Mit firma har bestemt, at alle medarbejdere skal ha' et 3-dages kursus i "værdibasseret adfærd", og nu er det min tur sammen med 16 andre deltagere.

Det betyder bl.a. at jeg først skal møde kl. 8 om morgenen i stedet for 6,30 som jeg ellers plejer - så jeg kan sove næsten halvanden time længere, det er altså ikke så dårligt.
Jeg skal jo så også med en anden og senere bus, end jeg plejer, og i går gik alt helt efter planen, men her i morges gik det da helt over gevind :o)
Jeg gik ud til vejen og stillede mig an med lommelygten klar i lommen. Da bussen var inden for syne, viftede jeg med både arme, ben og tændt lommelygte, men ak nej - chaufføren så mig ikke, kørte bare lige forbi..! Nå, jeg gik ind igen og fandt ud af, at næste bus kørte ca. En halv time senere, så efter en ekstra kop kaffe, gik jeg ud til vejen og stillede mig klar igen - nu var det da heldigvis blevet lyst, så jeg ikke havde brug for lommelygten mere.
Da næste bus kom til syne, viftede jeg igen med arme og ben, og endnu engang kørte bussen forbi mig..!!! Jeg var ved at skrige højt, men så lige et glimt af chaufføren, der pegede bagud for at fortælle, at endnu en bus ville komme. Det gjorde den så også kort efter - en ekstra-bus, der hverken havde kortklipper eller andet udstyr med, "bare sæt dig ned" sagde chaufføren, og det gjorde jeg så.
Da vi kørte ind i Vejle, drejede bussen ikke, hvor den plejer, men kørte rundt om handelsskole og gymnasium for at sætte alle de unge mennesker af . Nåja, helt OK, men tid tog det jo inden vi nåede banegården, så jeg kunne skifte over i en bybus og komme videre til kursusstedet. Jeg ankom ca. en halv time for sent, og blev bare mødt af et pænt godmorgen fra alle andre, så dagen kunne langt om længe begynde. :o)

Kurset er sådan et mini-psykologi-kursus, der går ud på at få bedre styr på samarbejde og kommunikation afdelinger og medarbejdere imellem. For mig er der intet nyt under solen i det - materialet er gentagelser for mig fra psykologikurser både på zoneterapeutskolen og flere andre steder, men pyt - det er såmænd ingen skade til at få det genopfrisket lidt, og ideen med at højne niveauet på vores arbejdsplads, synes jeg er ganske fin. Forøvrigt erdet da også ganske sjovt at møde folk uden for de vante rammer, og at se hvad der gemmer sig under det sædvanlige arbejdstøj, huer, skægbind m.m., som langt de fleste jo er iført til dagligt.

Nå - jeg vil se at komme i min seng, så jeg kan være frisk til en ny jagt på bussen i morgen tidlig :o)))

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Altså - Busser...!!!! er publiceret 16/11-2004 23:01 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.