16 år siden

Altså - Busser...!!!!

Hverdagen
Hanna Fink (...
7 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
6 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
2 måneder, 6 dage siden
Månemand
Camilla Rasm...
12 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
1 år, 3 måneder siden
At skrive
Josephine Lø...
6 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
2 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
4 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
4 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
6 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
6 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
5 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
5 år siden
Stemme
Halina Abram...
3 år siden
Dating.
Ruth Christe...
4 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
5 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
7 måneder, 27 dage siden
Jeg går på kursus i disse dage.....,
Mit firma har bestemt, at alle medarbejdere skal ha' et 3-dages kursus i "værdibasseret adfærd", og nu er det min tur sammen med 16 andre deltagere.

Det betyder bl.a. at jeg først skal møde kl. 8 om morgenen i stedet for 6,30 som jeg ellers plejer - så jeg kan sove næsten halvanden time længere, det er altså ikke så dårligt.
Jeg skal jo så også med en anden og senere bus, end jeg plejer, og i går gik alt helt efter planen, men her i morges gik det da helt over gevind :o)
Jeg gik ud til vejen og stillede mig an med lommelygten klar i lommen. Da bussen var inden for syne, viftede jeg med både arme, ben og tændt lommelygte, men ak nej - chaufføren så mig ikke, kørte bare lige forbi..! Nå, jeg gik ind igen og fandt ud af, at næste bus kørte ca. En halv time senere, så efter en ekstra kop kaffe, gik jeg ud til vejen og stillede mig klar igen - nu var det da heldigvis blevet lyst, så jeg ikke havde brug for lommelygten mere.
Da næste bus kom til syne, viftede jeg igen med arme og ben, og endnu engang kørte bussen forbi mig..!!! Jeg var ved at skrige højt, men så lige et glimt af chaufføren, der pegede bagud for at fortælle, at endnu en bus ville komme. Det gjorde den så også kort efter - en ekstra-bus, der hverken havde kortklipper eller andet udstyr med, "bare sæt dig ned" sagde chaufføren, og det gjorde jeg så.
Da vi kørte ind i Vejle, drejede bussen ikke, hvor den plejer, men kørte rundt om handelsskole og gymnasium for at sætte alle de unge mennesker af . Nåja, helt OK, men tid tog det jo inden vi nåede banegården, så jeg kunne skifte over i en bybus og komme videre til kursusstedet. Jeg ankom ca. en halv time for sent, og blev bare mødt af et pænt godmorgen fra alle andre, så dagen kunne langt om længe begynde. :o)

Kurset er sådan et mini-psykologi-kursus, der går ud på at få bedre styr på samarbejde og kommunikation afdelinger og medarbejdere imellem. For mig er der intet nyt under solen i det - materialet er gentagelser for mig fra psykologikurser både på zoneterapeutskolen og flere andre steder, men pyt - det er såmænd ingen skade til at få det genopfrisket lidt, og ideen med at højne niveauet på vores arbejdsplads, synes jeg er ganske fin. Forøvrigt erdet da også ganske sjovt at møde folk uden for de vante rammer, og at se hvad der gemmer sig under det sædvanlige arbejdstøj, huer, skægbind m.m., som langt de fleste jo er iført til dagligt.

Nå - jeg vil se at komme i min seng, så jeg kan være frisk til en ny jagt på bussen i morgen tidlig :o)))

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Altså - Busser...!!!! er publiceret 16/11-2004 23:01 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.