D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
8 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Mandag den 15. november 2004 Lillegut meget syg og grantante igen
Der er sket en del i nat. Lillegut blev jo indlagt i går. Han fik det meget dårligt, kastede op. Det stod ud af den lille. Min niece råbte på hjælp og pludselig kom der både laborenter, læger og sygeplejersker, de stod alle rundt om den lille seng, medens de arbejde på den lille dreng der lå der. Moderen stod og holdt sig selv for munden, helt i chok. De fik det endenlig stoppet og tog en masse prøver. De skal så finde ud af om de vil operere ham eller hvad.
Samtidig med alt dette blev min nevø far for første gang. Det var også ret dramatisk. Hans kone tog på sygehuset, fordi hun havde veer med 4 minutters mellemrum, men de blev sendt hjem igen, men beskeden om at hun ikke havde udvidet sig nok. Da hun kom hjem fik hun flere smerter og kastede op. Efter to timer ringer min nevø til sin mor og spørger hvad de skal gøre. Hun siger skynd Jer afsted til sygehuset igen. Dennegang blev hun indlagt og 3/4 kvarter senere havde hun født en lille pige. Min nye Granniece vejer 3400 gr. og er 52 cm. lang.
Pigemis havde været inde om natten, men hun ville ikke ud igen, så hun blev lukket ud til de andre katte, så kan hun gå ud når hun vil.
Else og mig var i Svendborg, hvor vi fik købt de fleste julegaver. Nu mangler jeg kun to, så er dt på plads.
Var træt da vi kom hjem.
For at gøre dagen endnu mere dramatisk fik vi at vide at mine 2 Odense Søstre og min niece kørte galt, på vej hjem fra Roskilde hvor de havde været over for at se det ny vidunder, min granniece. De havde lige holdt tilbage for rødt lys, og var kommet op på omkring 30 km. da bilen foran dem pludselig bremsede, det lykkedes min søster på forsætte at tag af, så hun ikke ramte vinduet, og den anden søster der sad bagved, tog armenen rundt om hende så hun ikke skulle ryge fremad. Samtidig undgik de lige med nød og næppe at den bil bagved dem kørte op i dem, der var en god chauffør der tænkte hurtigt og tog indvendig cykelstien og fortovet og på den måde kom fri af dem. Ingen kom til skade men bilen ser ikke helt så godt ud. Men de var alle tre meget chokerede. Nu håber vi "pigerne" kan klare de mange dramatiske ting på en dag. Først er den ene jo hende der havde en blodprop i hjernen i sommer og den anden har dårligt hjerte, og ofte anfald og må ofte tag piller for det. Phuha sikken en dag.
Vejret: Koldt, gråt og blæsende
Nyheder: Udgår
TV: Glamour på TV Danmark, Lentz og K 11 på Sat Eins og Livet er fedt og Station 2 på TV 2 og til sidst CSI Miami på Kanal 5

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En dramatisk nat og dag er publiceret 16/11-2004 22:07 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.