19 år siden

netto-kæreste-helvede

Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
jeg tror virkelig art jeg heder at være i netto og den slags butikker! er lige kommet hjem fra quickfakta (der bestemt ikke er kvik en helligdag- kø ned gennem hele butikken) og det er lutter par på min egen alder. kærester, der køber ind til at de skal hygge sig om aftenen. mens man selv står med en kurv med kaffefiltre, rosiner, bind og en pakke ris i kogepose, fordi man alligevel kun skal være sig selv, og det så er nemmest. og en flaske vin. som man skal pimpe alene, fredag aften.

faktisk skal jeg ikke pinpe vin, for medicin og alkohol er et no-no, det eksperimenterer jeg først med i morgen, når jeg skal til fødselsadag og mit fjæs forhåbentlig har antaget normal tilstand igen.

R kommer. jeg har været nede og leje en gyser til os. ser ellers aldrig gysere. jeg elskede gysere, da jeg var yngre, men nu kan mine nerve ikke rigtig holde til det mere. men nogle gange får jeg alligelvel lyst til at se en. det er mest andreas jeg lejer film med, men han tør ikke se gysere, så nu greb jeg chancen. vi skulle egentlig have set terminalen, indtil det gik op for mig, at den er m tom hanks. er jeg den eneste i verden, der IKKE synes at han er en fantastisk skuespiller? jeg hader tom hanks.

så det bliver en stille og roligg aften i min lejlighed...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget netto-kæreste-helvede er publiceret 22/04-2005 16:14 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.