At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Dag 5/21
Ryan Raskoln...
1 måned, 5 dage siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
12 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
4 måneder, 16 dage siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
8 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
7 år siden
Jeg har lige fået mig en god lur her til formiddag. Det er en af ulemperne ved at stå så tidligt op. Det er dog dejligt at kunne sove! Min nattesøvn bliver ikke fuldendt hver nat, da det den sidste tid både har været utroligt varmt, og det kniber at ligge ordentligt, når man kun kan ligge på en af siderne.

I weekenden var vi som bekendt i Århus. Vi kom lige til det tidspunkt vi var inviteret. Festen var sådan set hyggelig nok, men sikke nogle mennesker! :D Ja, undskyld men der var ikke ret mange der var min kop te. Maden var til gengæld pragtfuld. Det var den klassiske tag-selv-buffet og der måtte man rose kokken.
Jeg fik også mødt en af mine tidligere veninder, som jeg ikke har set i 3 år og egentlig ikke snakket med i endnu flere år.
Vejret var i top og det indbød jo til at man kunne gå ud og trække frisk luft, når det passede en, eller når selskabet blev for intetsigende.
Jeg ved godt jeg lyder utrolig barsk, men der var virkelig mange underlige typer. Enten så de mærkelige ud og havde ingen stil i væremåde eller påklædning overhovedet, eller også lignede de nogle man kan møde i alle danske byers små snaskede værthuse. Dem var der i hvert fald et par stykker af.
Kun få bevægede sig op på en normal intelligenskurve, så det var ikke de filosofiske livsanskuelser eller kulturelle begivenheder der blev diskuteret over bordene.
For ikke at lyde alt for negativ, så hyggede jeg mig dog alligevel. Jeg skal jo også passe på at min egen glorie ikke falder ned og kvæler mig.

Jeg er kommet til den erkendelse at visse venskaber aldrig kan blive det samme, som de var førhen i tiden.
De 2 "veninder" ville jeg egentlig slet ikke betegne som veninder i offentligt regi, nærmere bekendtskaber. Jeg føler mig overhovedet ikke tryg eller tilpas i deres selskab. Det virker kunstigt og den der bedre-videnhed er til at brække sig over. Kan være jeg beskriver det nærmere en anden gang. Synes hellere jeg vil bruge tiden på noget og nogle jeg ved jeg kan stole på og ikke bliver dolket i ryggen af, når jeg vender mig om. Jeg kan ganske enkelt ikke klare den der falskhed og bagtaleriet. Det sårer mig. Til gengæld ved jeg at så er det ikke dem jeg skal beskæftige mig med. Der er heldigvis andre nære bekendtskaber, hvis jeg skal bruge det ord igen, der betyder meget mere for mig og i hvis selskab jeg føler mig tryg og ikke helt forkert på den.

Det var dejligt at se min søster igen. Hun har gjort det forbi med kæresten, og det kunne ses både i hendes ansigtsudtryk og på figuren. Hun er meget smuk slank. Jeg holder så uendelig meget af hende. Vi tog ind og spise på en cafe´under broen, før vi satte kursen mod vest igen.

Det har været en dejlig weekend - trods alt! :D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smukke negle er publiceret 30/05-2005 14:07 af str-ponzz.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.