19 år siden

Ny forfatterprofil for Hosbo

Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
5 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Jeg sendte forleden en ny forfatter-profiltekst ind til Lotte-mor. Men hun er sikkert på ferie fra sin litterære metier. Men I skal ej snydes. Dog må billedet vente. Det er helt helt ny

FORFATTERPROFIL for Bjarne Hosbo

Navet Bjarne Hosbo er en forkortelse af mit rigtige navn: Bjarne Hosbond Poulsen. Jeg er født nov. 1954 i Frederikssund, men er vokset op i Jylland. Men har siden 1979 boet på Sjælland, nu i Smørumnedre i Ledøje-Smørum kommune

Jeg har skrevet med jævne mellemrum siden jeg købte min første rejseskrivemaskine, Major, i Hornum Brugsforening i 1970. Når jeg skriver er det mest i den humoristiske stil. Under navnet Bjarne H. Poulsen har jeg udgivet "GUMMISKOENS HISTORIE - og andre vanvittige beretninger, indsamlet af Lapkaj Svahøsvakmuk" Apostrof 1984.

Men jeg kan også finde på at skrive om filosofiske og politiske emner, men det er ikke blevet til så meget er på Fyldepennen. Det er altid når jeg er i bad, går ud tur eller cykel at jeg får store revolutionerende tanker. Men når jeg sætter mig ved computeren bliver de ofte flade som udtrådte Maosko.

Jeg har været ansat - men ikke arbejdet - i Told & Skat i 23 år. Jeg har siden 2004 været dobbeltpensionist - både tjenestemands- og førtidspensionist. Derved tilhører jeg overklassen af overførselsindkomstmodtagere. Jeg er også den glade indehaver af et mimrekort til hele Hovedstadsområdet. Det er ikke noget problem ikke at have noget arbejde, da min hjerne er selvaktiverende - og den er stadig i sin fødedygtige alder, selvom det mest er fantasifostre, der kommer ud.

Når jeg ikke er energiløs, er jeg aktiv i DepressionsForeningen og Dansk Interlingua Union. Det sidste er uhyre spændende. I modsætning til esperanto er interlingua et sprog, der forstås umiddelbart af 1.000.000.000 mennesker, og kan fx bruges i Frankrig, Italien, Spanien og Portugal - samt Latinamerika, dele af Afrika osv. Skal til et Interlingua-træf i Sverige den 16. - 22. juni. Når jeg bliver dygtigere, vil jeg oversætte nogle af mine historier til interlingua. Det er altså min kæphest for øjeblikket. Måske kommer der nogle oversættelser til interlingua af mine historier, når jeg bliver lidt dygtigere.

Billedet er taget til Fyldepennetræffet hos Lis den 18. juni 2005.

Con salute amical
Bjarne

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny forfatterprofil for Hosbo er publiceret 23/06-2005 00:03 af Bjarne Hosbo (hosbo).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.