Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Fredag oprandt dagen, hvor jeg skulle prøve noget, jeg aldrig har prøvet før. Halvanden times intensiv forkælelse - en tur i himlen.

Med spændt forventning drog jeg mod Skodsborg for at indløse det gavekort jeg havde fået i fødselsdagsgave. Jeg fandt frem til "Kur og Spa-afdelingen" og meldte min ankomst.

Allerede fra jeg åbnede de elegante døre og trådte over tærsklen fornemmede jeg roen og den luksuiøse stemning overalt. Receptionisten sludrede opstemt med mig. Jeg fik lidt at vide om den behandling jeg skulle have - kropspeeling, kurbad og massage med varme lavasten. "Du kan bare gå rundt og kigge lidt, eller sidde inde ved siden af og vente," sluttede hun.

Jeg valgte at kigge ind "ved siden af". Her fik mine forventninger lige en tak opad. Dæmpet beroligende musik strømmede blidt fra nogle ikke synlige højtalere. Midt i rummet var placeret et rustikt bord med et overdådigt frugtfad og adskillige kander vand. I den ene side af lokalet var placeret en lækker lille rullevogn af træ. Herpå var placeret tre forskellige tesorter - behørigt beskrevet på hver deres lille stykke papir, varmt vand i termokander, glas, en skål med tesi'er og selvfølgelig et fyrfadslys dekorativt placeret mellem nogle yndige muslingeskaller af forskellig art.

De bløde stole fandtes i flere forskellige udgaver. Man kunne sidde, ligge, have føderne oppe efter behov. Og selvfølgelig var der alt hvad hjertet begærer af spændende blade og magasiner.

Mens jeg spiste et par druer, drak det tilpas afkølede vand, lyttede til gardinerne der blidt blafrede i vinden fra det åbne vindue, ønskede jeg næsten, at jeg bare skulle sidde her i et par timer. MEN jeg blev selvfølgelig hentet af den vidunderlige kvinde som skulle tage sig kærligt af mig de næste mange minutter.

Efter omklædning til Evas kostume - kun dækket af den hvide bløde frottébadekåbe, entrerede jeg rummene som skulle være rammen om min himmelske oplevelse.

Også her strømmede der blid musik ud af højtalerne, og de mange forskellige dufte af æteriske olier, peelingcremer mv. svævede i rummet. Tilstede men ikke overvældende. Lyset var dæmpet og stemningen var nærmest magisk. Jeg lagde mig på briksen og forlod denne verden for en stund.

Det bliver næsten for omfattende at beskrive alt det gode der blev gjort for mig. Kamillepeeling overalt på kroppen, spabad med æteriske olier og ikke mindst massagen med varme lavesten. Så ubeskriveligt lækkert og varmt og beroligende og.......

Det var virkelig en formiddag i himlen. Væk fra stress og jag og alle mærkelige tanker. Og jeg følte mig som et luksusdyr fra top til tå!!

Hvis jeg på nogen måde kan få mulighed for at besøge dette himmelske sted igen, så gør jeg det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min dag i himlen er publiceret 25/06-2005 22:09 af Clara Boeg.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.