18 år siden

Fuldstændig udsuget

No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
No name girl
8 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 5 dage siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
for energi, selv om jeg hellere så at det var en fedtsugning ;-)

Nej hånden på hjertet, så blev min aften i går lige vendt op og ned, efter André ringede hjem og erklærede at – nu ville han ikke være på gården mere, og han ville stikke af !

Grunden var, at manden på gården havde gentaget noget som var blevet sagt tidligere på dagen, og som også da gjorde ham vred og ked af det. Vi ( hans far og jeg ) fik ham beroliget, og glad inden vi tog af sted.
Man skal være meget varsom med trykket i ordene SKAL - MÅ IKKE og idet at manden godt kan have en hård måde at sige tingene på, så går André i baglås. Han ruller simpelthen gardinet ned, og er svær at tale til fornuft. Manden gjorde den fejl, at fortælle om de restriktioner som er pålagt ham i forbindelse med behandlingsdommen, og konsekvensen hvis det ikke blev overholdt. Det kunne han ikke forholde sig til og budte bare have fået at vide, at alting skulle fortsætte som før, med undtagelse af, at der ville komme en fra amtet og tale med ham engang imellem.

Det blev til en del ringen frem og tilbage imellem hans far, gården og jeg. Men til sidst havde konen givet ham og to andre lov til at gå over til nabogården, og se nogle nye hundehvalpe. André ringede da de var på vej, og jeg fik ham overbevist om - at hvis han gerne ville tilbage her til byen og bo der hvor en af hans venner ( en tidl. bebor fra gården ) bor, så måtte han blive hvor han var ! Som at vende en hånd accepterede han det, og vi afsluttede samtalen.

Bagefter gik jeg i seng, og faldt hurtig i søvn af ren udmattelse.

Her i formiddag brugte jeg 1½ time på at få kontakt med gården ! Det var meget overraskende André som tog røret. Han fortalte at de alle var ude og ordne brænde, og at han havde det godt. Han hentede konen ,og jeg fik en længere samtale med hende.
Vi blev enig om, at Andrés reaktion var en kombination af tanker og følelser i forbindelse med retssagen, og så den ” uheldige ” måde som tingene var blevet sagt. Men han havde det godt igen, og grinede og pjattede som han plejer !. En sten faldt fra moderhjertet ;-)

Bagefter ringede jeg til sygedagpengekontoret. De har indsat sygedagpenge for en hel måned på min konto, selv om jeg er deltidssygemeldt. Aftalen var da jeg delvis raskmeldte mig, at jeg skulle komme med en timeseddel, og derudfra få udbetalt sygedagpenge. Hun erkendte fejlen, og vi blev enig om at ” afregne ” når jeg kom med timeseddelen !

Efter alt den ringen, og spekulation på hvordan André havde det følte jeg mig fuldstændig udsuget af energi, og overmandet af træthed. Jeg lod bil være bil og gik ind og lagde mig. Det blev ikke til mere en times blunden, og bagefter kunne jeg ikke samle mig sammen til at komme ud og køre igen. Claus havde tidlig fri, og tog mig med hjem efter at have sat bilen hjemme ved min far.

Jeg halter lidt med svar på mail, så det vil jeg kaste mig over nu ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fuldstændig udsuget er publiceret 25/08-2005 16:16 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.