15 år siden

Fuldstændig udsuget

Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
3 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
5 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
4 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
4 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
5 år siden
Fin anmeldelse...
Kianna Kitte...
2 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
3 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
6 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
6 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
4 år siden
Stemme
Halina Abram...
2 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
6 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
1 år, 9 måneder siden
Dagen jeg gav op
ToreB
3 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
12 år siden
Nyt land
Christian Ba...
5 år siden
Fortiden er hård.
storm89
8 måneder, 26 dage siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
7 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
6 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
5 måneder, 18 dage siden
for energi, selv om jeg hellere så at det var en fedtsugning ;-)

Nej hånden på hjertet, så blev min aften i går lige vendt op og ned, efter André ringede hjem og erklærede at – nu ville han ikke være på gården mere, og han ville stikke af !

Grunden var, at manden på gården havde gentaget noget som var blevet sagt tidligere på dagen, og som også da gjorde ham vred og ked af det. Vi ( hans far og jeg ) fik ham beroliget, og glad inden vi tog af sted.
Man skal være meget varsom med trykket i ordene SKAL - MÅ IKKE og idet at manden godt kan have en hård måde at sige tingene på, så går André i baglås. Han ruller simpelthen gardinet ned, og er svær at tale til fornuft. Manden gjorde den fejl, at fortælle om de restriktioner som er pålagt ham i forbindelse med behandlingsdommen, og konsekvensen hvis det ikke blev overholdt. Det kunne han ikke forholde sig til og budte bare have fået at vide, at alting skulle fortsætte som før, med undtagelse af, at der ville komme en fra amtet og tale med ham engang imellem.

Det blev til en del ringen frem og tilbage imellem hans far, gården og jeg. Men til sidst havde konen givet ham og to andre lov til at gå over til nabogården, og se nogle nye hundehvalpe. André ringede da de var på vej, og jeg fik ham overbevist om - at hvis han gerne ville tilbage her til byen og bo der hvor en af hans venner ( en tidl. bebor fra gården ) bor, så måtte han blive hvor han var ! Som at vende en hånd accepterede han det, og vi afsluttede samtalen.

Bagefter gik jeg i seng, og faldt hurtig i søvn af ren udmattelse.

Her i formiddag brugte jeg 1½ time på at få kontakt med gården ! Det var meget overraskende André som tog røret. Han fortalte at de alle var ude og ordne brænde, og at han havde det godt. Han hentede konen ,og jeg fik en længere samtale med hende.
Vi blev enig om, at Andrés reaktion var en kombination af tanker og følelser i forbindelse med retssagen, og så den ” uheldige ” måde som tingene var blevet sagt. Men han havde det godt igen, og grinede og pjattede som han plejer !. En sten faldt fra moderhjertet ;-)

Bagefter ringede jeg til sygedagpengekontoret. De har indsat sygedagpenge for en hel måned på min konto, selv om jeg er deltidssygemeldt. Aftalen var da jeg delvis raskmeldte mig, at jeg skulle komme med en timeseddel, og derudfra få udbetalt sygedagpenge. Hun erkendte fejlen, og vi blev enig om at ” afregne ” når jeg kom med timeseddelen !

Efter alt den ringen, og spekulation på hvordan André havde det følte jeg mig fuldstændig udsuget af energi, og overmandet af træthed. Jeg lod bil være bil og gik ind og lagde mig. Det blev ikke til mere en times blunden, og bagefter kunne jeg ikke samle mig sammen til at komme ud og køre igen. Claus havde tidlig fri, og tog mig med hjem efter at have sat bilen hjemme ved min far.

Jeg halter lidt med svar på mail, så det vil jeg kaste mig over nu ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fuldstændig udsuget er publiceret 25/08-2005 16:16 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.