17 år siden

Hårdt arbejde..!

Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
3 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
10 år siden
Et liv i miniature
Cecilie Regi...
10 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
13 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
8 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
10 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
8 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
8 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
7 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
5 år siden
Hold da op hvor er jeg træt.
Vi har status på min arbejdsplads i denne weekend med lageroptælling, hvor jeg står for den EDB-mæssige del. Jeg kørte hjemmefra kl. 04,00 i morges og kom hjem ca. kl. 17 i eftermiddags – og så tager jeg af sted igen i morgen efter morgenmaden for at ordne de sidste ting, som jeg ikke havde energi til før jeg gik hjem i eftermiddags.

Det er bare sådan en weekend, hvor alt privatliv hives fuldstændig ud af kalenderen – der eksisterer ikke andet end arbejde og en smule søvn. Nåja – og så lige Fyldepennen :O))

Heldigvis er Peter her hos mig, og både i går og i dag har han modtaget mig med aftensmaden klar og masser af forkælelse. Hvor har det bare været dejligt. Samtidig går han og laver en masse ting for mig – han maler reol til mit soveværelse, han planlægger at gøre mit fyrrum i stand, han indkøber telt og gør andre forberedelser til næste års sommerferie – hvor er han altså bare en SKAT..!

Jeg har ikke så meget andet at fortælle om lige nu – det er som om dagene kun består af arbejde for tiden, så der stort set ikke er energi til at gøre noget som helst, når jeg kommer hjem. Det betyder så også, at der trænger frygteligt til en kærlig rengørings- og oprydningshånd her, det kan jo næsten ikke være anderledes.

Næste weekend håber jeg ikke, jeg skal noget som helst andet end bare være her og få bragt orden i hus og have igen. Inden da kommer der jo så lige endnu en arbejdsuge, som sikkert også bliver hård – men den mildnes dog af kontakt til et par dejlige piger i ugens løb, hvor jeg vælger at prioritere noget fritid til mig selv – en sød fyldepennepige og min zoneterapi-veninde.

Og NU – vil jeg finde min seng. Ufatteligt at jeg kan blive ved med at være træt efter at ha’ sovet det meste af aftenen på sofaen, men sådan er det altså..!

Jeg vil ønske jer alle derude en rigtig god og dejlig søndag..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hårdt arbejde..! er publiceret 28/08-2005 00:10 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.