Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Var vist i det triste hjørne da jeg skrev i går. Jeg havde et ønske og brug for at trække mig tilbage for at samle tankerne, men fik ikke muligheden. Min svigerfar var ankommet da jeg kom hjem fra arbejde, og kort tid efter at han tog af sted, kom Michelle. Hmm jeg havde selv sagt at det var i orden at hun spiste med, så det var jo selvforskyldt !

Besøget hos lægen sammen med min far gik okay. Han fik noget supplerende medicin, men lægen mente ikke at der var tale om en depression, men nærmere en choktilstand ! I dag kom brevet med tidspunktet til den neurologiske undersøgelse, med 18 ugers ventetid ! Han har så lov til at vælge et alternativ sygehus med mindre ventetid. Valget står imellem Odense med 2 uger og Vejle med 4 uger. Tidsmæssig i transport er det underordnet hvilket af dem han vælger, men jeg hælder mest til Odense. Dels fordi at der er et universitet hospital, men også fordi at der er kortere ventetid ! Jeg har sagt at han skal tænke på det til på søndag, og så kører jeg direkte op på afd. med den på mandag.

Jeg har haft ” lidt ” dårlig samvittighed over min harme til min søster, og så alligevel ikke. På den ene side ved jeg at det er en hård proces hun er igennem, samtidig at hun har stoppet med at ryge. Men på den anden side, så er det hendes far som har det skidt !
Hun ringede i går efter at jeg var gået i seng. ( har en mistanke om at tidspunktet var bevidst ). Hun spurte om Claus om han kunne lege med hendes mand i weekenden ( golf ). Men der er lagt andre planer. Spøgsmålet må betyde at de, eller hun kommer her til byen i weekenden. Hun sagde intet om overnatning, så jeg ved det ikke.

Jeg vil ind og sove inden jeg skal på den i nat !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tanker inden sengetid er publiceret 07/10-2005 18:21 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.