Ny Picanto
Peter
10 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
8 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Eksamen
RachelBlack
10 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Eller måske go`aften ?

Har stort set sovet siden i aftes, med undtagelse af da jeg ringede og bestilte tid hos lægen i formiddags til min far, og var der hjemme for at tjekke at han fik hans medicin. Jeg kørte ham i samme åndedrag ud til optikeren, så han igen kan følge lidt med i hvad der sker omkring ham. Der vil gå ca. 8-14 dage før de er klar !

Der var en del forvirring i går. Claus kom tidligere hjem end beregnet, og det gav mig mulighed for at hente min far før end aftalt. Jeg ringede til sygehuset for at høre om det var i orden, men han skulle da blive til mandag – HVA !

Det var noget med nogle blodprøver, nyre tal og andet som skulle være positive før de ville ” løslade ” ham. Han havde selv indvilliget i at blive, med synes alligevel at det var ” for grov, ” at han ikke måtte drikke og spise fra morgenstunden på sin fødselsdag !

Vi havde købt ind og planlagt en god middag, men det var selvfølgelig bare ærgerlig hvis det ikke blev til noget. Hans ve og vel kommer i første række !
Jeg var begyndt at planlægge besøg med kage og flag. Samtidig havde jeg aftalt med centralen, at de blomster de ville sende, skulle leveres her. Så dem ville jeg også gerne have med.

Senere ringede sygehuset og meddelte, at han nu kunne han ” muligvis ” godt komme hjem, men at de stadig afventede svarene fra prøverne. Aftalen blev – svar sidst på eftermiddagen.
Enden blev at jeg måtte hente ham, men at hjemmeplejen var aflyst for om aftenen. Vi kørte direkte ud og hentede hundene, som var som min far - ellevild ved gensynet. Derefter kørte vi her hjem, hvor Claus havde maden klar.

Michelle var med oppe og hente min far, og her ude og spise bagefter. Jeg kørte hende hjem til kæresten, inden jeg kørte min far hjem. Havde købt ind, så han ikke skulle tænke på det de første dage, og luftet godt ud. Han var glad for at være hjemme i de vante omgivelser igen.

Jeg er stadig bekymret for hvordan det skal gå. Ved at hvis det ikke går, og han evt. skal have en anden bolig og skille sig af med hundene. Vil det være katastrofalt for ham. Han et meget knyttet til de hunde, og de holder ham i gang. Om jeg så mener, at han ” kun ” skulle have haft en af slagsen, er en anden sag.

Idet at jeg har sovet hele dagen, har jeg selvfølgelig ikke været ude og køre ( ikke engang i mine drømme. ) Tror at et bad kan gøre underværker, og vil tage af sted i aften/nat. Kan jo altid køre hjem hvis det ikke går !
André er lige kommet ind af døren. Har byttet weekend med hans far, så han kan komme med til bryllup i næste weekend. Hmm har stadig ikke fundet og købt tøj til mig selv !

Nå det var det bad jeg kom fra ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Go´morgen er publiceret 18/11-2005 18:10 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.