18 år siden

"Mor - bliver onkel rask"

Skavanker
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Gode dage forud
David Hansen...
24 dage siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 29 dage siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Hej Dagbog..

Ved ikke helt hvad jeg skal berette om idag, jeg er bare så super træt...

Sikke en dag igår, startede Akademiuddannsel - på aftenskole...dejligt at endelig komme igang... Jeg elsker at gå i skole og jeg ELSKER at lave lektier - ja ja jeg ved det godt, unormalt, det har jeg hørt før, men sådan er jeg bare.. Sådan har jeg ALTID haft det..og det ændre sig ikke, selvom man bliver voksen.

Der er mange vel uddannet mennesker, og langt de fleste har albuerne fremme her i livet, lidt ligesom jeg har - nogle af dem, har enda et job jeg kun drømmer om - hmmm - måske man kan tale lidt med dem, og finde ud af hvordan de har fået foden indenfor, så har man flere metoder - hmmmm

Her til morgen var jeg bare så træt, stå op hvad er det - jeg orkede ikke, eller rettere, mine øjne ville bare ikke lukke op, det var en kamp, de var lige ved at vinde slagets gang...
Men jeg vandt, bare alt alt for sent, så manden måtte tage bilen, og aflever ungerne - det betyder så, at jeg skal hente den store og tage hende til dans - I BUS - jeg hader BUS, men hun elsker bussen, hun sidder der så stolt, med min MP3 afspiller og hører Britney Spears - og sidder og rokker med og hygger sig, hun sanser ingen andre ting...og når vi skal af bussen kommer der et dybt suk, hun vil da hellere sidde og lytte til muski - men hun elsker jo også dansen (delligt, for det gør jeg også - 2 danserer - håber at sønnen også gerne vil danse)

Nåh ja Onkel - har er i bedring, men helt med hvordan og hvad han fejler vides ikke, så ved besøg, skal man iføre sig en rumdragt....og han må ikke komme ud af rummet - skræmmende!
Signe spurgte igår, om onkel skulle dø -og hvad svarer man så en på 5 år, at det skal han ikke - og hvad så hvis han bliver meget mere syg ?????? - så har mor og far løjet - hmmm, den må jeg lige tygge på - vi regner jo ikke med det, vi satser på han snart er rask igen..

KNUZ DANZE

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Mor - bliver onkel rask" er publiceret 02/02-2006 13:39 af Danze.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.