18 år siden

Bærbar Accer

Det er ikke let
Baru
1 år, 8 måneder siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
4 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
2 måneder, 17 dage siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Så var det idag jeg skulle hente min 10 md gamle computer efter rep hos TDC. Jeg aflerverede en computer med periodiske løs forbindelse i strømstikket Accer sagde at det var var gået i stykker pga jeg havde været for hård ved det og forlangte 2500kr for en rep.

Jeg bad dem sende computeren til mig uden rep. idet den stadig var brugbar og havde en tanke om at lime det orginale strømstik fast bagi compteren klippe ledningen over ååå derpå sætte løse samlestik.

Da jeg så stod ved TDC med computeren kiggede på den konstaterede jeg straks at strømstikket havde lidt yderligere overlast mens accer havde haft den jeg brokkede mig ååå ekspedienten påstod det havde jeg besluttet inden jeg kom for at afhente den.

Heldigvis var den ekspedient som jeg i sin tid aflerverede computeren til hos TDC ååå hun gav mig ret kunne let se at nu var stikket blevet moslet helt istykker sååå nu er computeren igen på vej til accer.

Jeg er lidt træt af igen at skulle undvære min computer men håber da hvis på at jeg får den lavet med et nyt strømstik gratis bagpå så den bliver som ny.

sååå faktisk sidder jeg sådan med blandede føllelser over for det.

Jeg tror faktisk at når jeg fremover besøger TDC som jeg trods alt synes er en dejlig butik med gode tilbud, ikke mere vil ekspideres af hende gimpen der straks blev påståelig, jeg husker engang hvor jeg tidligere købte en tlf til min datter at der "glemte" hun at oplyse mig om de gebyrer der var på at få forbrugs-spærreng på tlf trods jeg netop bad hende om at oprette dette ved købet.

Såå måske tager jeg bare 2 kø numre fremover i TDC's butik for at kunne vælge min ekspedient.

Kan i alle have en god weekend vi er næsten på vej til Køvenhavn for at besøge min kærestes døtre med familie, glæder mig helt til en weekend som hvis kun kan blive fyldt med gode oplevelser.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bærbar Accer er publiceret 10/02-2006 12:45 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.