at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Blev vækket af telefonen i går formiddag. Har redet mig en lille influenza, så jeg har sovet meget de sidste par dage. Det var chaufføren som gerne ville have en kopi af ansættelseskontrakten, da han ikke kunne finde sin. Han virkede meget distræt. Talte om skilsmisse, at han boede i hans bil, undersøgelser og alt den medicin han fik. Jeg sagde at jeg nok skulle tage en kopi og kontakte ham senere. Har en dårlig smag i munden over ikke at have overskud til at hjælpe ham. Fik allerede en fornemmelse af, at han var meget følelsesmessing ustabil, da han skulle vidne i retten. Han var klar til at pakke hans tøj og stikke af ud af byen, da han var overbevist om, at ” nogen ” ville komme efter ham. Fik endda overbevist anklagemyndigheden om, at de tiltalte ikke skulle være tilstede da han skulle aflægge vidneforklaring. Han var meget paranoid, og endte også med at blive sendt udenfor af vagthavende.
Han kom så her ud ca. kl. 19.30 i går aftes. Han er i forvejen en lille spirrevip i højde og drøjde, men så mere hulkindet ud end tidligere. Virkede rastløs imens han fortalte om skilsmissen, konen og datten på krisecenteret, og politiet som havde fjernet ham fra hjemmet. Var overbevist om at det var hende der var noget i vejen med, da hun havde forlangt, at han kom under psykiatrisk behandling. Jeg er nu ikke i tvivl om at hun har ret i at det vil være det bedste. Ved ikke hvad det er som er gået så gruelig galt for ham, og har virkelig ondt af den lille familie. Her kendskab til at par af hans gode venner, og vil ved første givende lejlighed bede dem om at tage fat i ham. Han har virkelig brug for professionel hjælp.

Jeg luftede vores planer om, at Claus muligvis skulle begynde og køre for mig over for min far, for et par dage siden. Glemte bare at sige, at han ikke skulle fortælle det videre. He he… Michelle ringede i dag og spurte – hvad det nu var for noget ! Hun havde fået det at vide af min søster, som havde fået det af vide af vores far.
Claus var på Brædstrup i går. De gener han har tilbage, må han lære at leve med. Det er delvis slidtage og mén efter en skade for mange år siden. Underlig nok, så har han ikke haft de store gener, før de var inde og rode i hans knæ. Lægen erklærede hans nuværende levevej for fortid – hvilket giver endnu mere grobund for at han tager erhvervskortet. Har dog stadig mine tvivl om han kan tackle nat kørsel, og det der høre med.

André kom her hjem i går. Et forkert ord, eller handling er nok til at skabe en konflikt for ham. Han går meget let i baglås, og nåede at stikke af både søndag og mandag fra gården. Konen undere sig over, at han begge gange tilkendegiver - at nu stikker han af, og fortæller hvor hun kan hente ham. Jeg finder det ikke så underlig. Det er hans desperate måde at råbe HJÆLP på. Vi skal ned på Augustenborg børene psyk. på fredag. Jeg håber at de kan være til mere hjælp end på det medicinske. Vi har endnu ikke fået afklaret hvad der skal ske efter d 30/11. Noget som bekymre mig en del, da kontrakten med gården er opsagt, og pladsen på den nye sted ikke er klar. D 29/11 bliver fylder han 18 år, og dermed myndig. Jeg troede at have fundet en paragraf, som kunne bruges midlertidig til pasning af handicappet i hjemmet, men da han stadig er underlagt dommen, så kan det ikke lade sig gøre. Hvorfor fanden skal systemet være så firkantet …

Vil prøve om jeg kan klare en tur i haven. Synes at det går meget bedre, men har også sovet til kl. 13.30

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Helt ude i hampen er publiceret 11/10-2006 16:20 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.