17 år siden

Næsten fridag

Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 12 dage siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Det har været en god weekend på flere måder. Jeg nåede længere indkørselsmæssig end det jeg havde sat mig som mål.. Er godt tilfreds i betragtning af at jeg havde et par sygedage, og måtte tage fri i fredags pga. møde. Da jeg i tidernes morgen startede med at køre, var jeg syg mindst 4-5 om året de første år, men derefter har jeg enten kunne klare frisag, eller sluppet nådig med et par dage. Jeg bruger normalt ikke strømper før der kommer sne, og hvis, så højst nylonstrømper. Tror at jeg igennem årene, er blevet lidt immun over for alle de bakterier jeg færdes iblandt.

Mødet i Augustenborg gik godt. Det har været en ren fornøjelse at have André hjemme i sidste uge. Vi har virkelig kunne mærke effekttingen af den øgede medicin, og haft vores ” gode gamle ” dreng hjemme igen. Noget som har lettet mit hjerte for skyldsførelse, over den øgede medicin til ham. Han har uden tvivl behov for det, for at klare det pres med uvisheden. Jeg havde bedt hans far om at tage lidt mere over, og aftalt ,at han skulle være hos ham i efterårsferien. Det har været hårdt hele tiden at sidde på nåle, samtidig med at skulle få min egen hverdag til at fungere. Jeg har haft udpræget brug for at kunne trække mig tilbage, men ikke haft muligheden. Det har været lidt hårdt.
For første gang i mange år varmede Andrés far mit hjerte. Hans kone kommer fra Århus, og når de er på familiebesøg, så sker det af og til at André besøger hans søster der. I fredags var der koncert med en gruppe som – ja i første omgang Michelle var helt vild med, og når man ser meget op til sin søster, så også André. Hans far accepterede at han tog med til den koncert sammen med hans søster, og betalte endda også hendes billet. Jeg blev så glad, da jeg syntes at André havde brug for nogle positive oplevelser, oven i alt det negative som har været. Michelle er fantastisk til at tage af og om hendes bror. Føler ofte at jeg har skubbet hende lidt til side de sidste åringer, da der har været så meget at tage vare på i forhold til André. Samtidig har jeg haft det MEGET svært ved at takle hendes ” livs kærlighed ”.

Min søster har været hjemme ved vores far i denne weekend. Jeg lod være med at komme forbi derhjemme. Har ikke set eller talt med hende siden hun brød forbindelsen. Vil så gerne have rene linjer, sagt sku, og få en masse tilbage. Men sådan er verden ikke sat sammen.
Var forbi min far torsdag nat, da jeg så at han ikke var gået i seng. Mødte min tidl. svoger som er mere retarderet end André. Han og min tidl. svigerfar bor skråt overfor min far. Han har utrolig meget energi, og bruger den bla. på at holde fortove og nærlæggende parkeringspladser rene. Helst om aftenen, og de første natte timer hvor der ikke er så meget trafik. Jeg kunne ikke lade være med at grine, da han meget alvorligt sagde ” nu synes jeg snart den bil skal holde pause ”. Kan selvfølgelig godt se, at da jeg sidst så ham var en tidl. morgen kl. 07.15 da jeg skulle hente min tidl. svigerfar og køre ham til Odense. Han må tro at jeg køre døgnet rundt.
Det var lidt af en barsk tur at køre min tidl. svigerfar til strålebehandling. Han har tabt 27 kg og er kun en skygge af ham selv. Jeg har efterhånden kørt med mange kraftramte, men denne tur var lidt anderledes. Kunne mærke at jeg vippede imellem, om det nu også var det rigtige valg at køre med netop ham. Kom frem til at det var okay at være følelsesmessing påvirket, og ked af det på hans vegne.

Må hellere få regnskabet overstået. Har opbygget mit eget system, så det tager ikke lang tid. Bagefter har jeg en bil og et hus som trænger til en kærlig omgang, og hvis tid er, så også en have ;-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næsten fridag er publiceret 15/10-2006 13:48 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.