Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Sov elendig sidste nat. Meget uro i kroppen, og i særdeleshed i benene. Kan slet ikke klare det, og bliver fyldt med irritation – hvilket nok ikke gør det bedre. Endte på madrassen i stuen, som af uforklarlige grunde engang imellem kan give ro i kroppen. Jeg ved ikke om det er madrassens hårdhed, eller dens kølighed som har en effekt.
Jeg startede til normal tid ved fire tiden, men fik ondt af mig selv efter at have ” hængt ud ” en times tid. Kørte hjem og kravlede ind under dynen igen. Jeg var ovenpå og klar til at køre igen kl. 10.00. Var heldig i lotterigtigt, og endte med at have en god dagløn hjemme. Det er nu rart at have lidt medvind, når dagen var startet sådan.
Var på et tidspunkt hjemme på toilet. Blev forskrækket, da Claus sad og talte i telefon og brugte MEGET store bogstaver. Der skal meget til før han bliver sur, men når han bliver det, så lægger han ikke fingrene imellem. Modtageren var den mindste af drengene, som IGEN har kvajet sig. Denne gang med hans fætters computer ( som i øjeblikket er her i huset ) og dennes dankort. Har i alt stilhed været taknemlig over, at André ikke var her hjemme i denne weekend, da de to hænger sammen som ærtehalm. Han er ikke klogere, end han hurtig kunne blive rodet ind i noget skidt.

Brændte lørdagen af til fordel for en god middag med naboerne. Blev enig med mig selv om ( heldig nok ), at hvis det det skulle nås før jul, så var det der. Puha… nåede at kaste flødeskum i øret på manden ( det var hans kone som startede ) og gik i seng før de gik. Har dog givet ham en undskyldning, som blev modtaget med et smil ;-D

På torsdag får vi uddelegeret de pålagte julevagter. Er meget spændt på hvor ” nådig ” jeg slipper i år. Er ligeglad med nytårsaften, men juleaften vil jeg gerne være hjemme. Sidste år havde jeg vagt juleaften fra kl. 22.00 – 02.00. Det var også okay…

Min lille mand kalder, så jeg må hellere tilslutte mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Direktørtid er publiceret 24/10-2006 19:11 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.