Gamle støvler, der er in igen.

STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
19 dage siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg har igen fået lyst at skrive dagbog - aå her er den tredje i løbet af fire dage. Det må siges at være en præsentasion, når jeg ikke har skrevet dagbog i lang, lang tid. Det at skrive hører nok med til humøret. Jeg er bare så glad - føler at jeg er kommet hjem igen - ser mit hus og ejendele med nye øjne og ikke mindst ser jeg min søde mand levende og nærværende, som jeg helst må røre hele tiden.

I dag var jeg en tur i Bilka sammen med Alis fra aktivitetsudvalget i Sejlklubben. Vi har arrangeret "Gule ærter" for vore medlemmer nu her fredag aften, så vi tog turen til Bilka for at handle ind til ærterne. Meget af det som vi skal bruge er på tilbud i denne uge, så vi var heldige - og slæbte hjem - oceaner af ribbenstege, medisterpølse og røget bacon, ligesom flere poser suppeurter røg i vognen. Arbejdsopgaverne er fordelt - Alis koger ærterne - Carlo og en makker skræller kartofler og sørger for drikkevarer og jeg skal dække borde. Indtil videre er der omtrent 40 medlemmer, der har meldt sig til. Det skal nok blive en dejlig aften - med gevalt. Jeg må også hellere finde lidt underholdning - kan jo ikke lade være - hmm.

I Bilka sad to mænd og demonstrerede et universalbalsam - beregnet til skind. Det kan desuden bruges til træ, sten og andre materialer. Jeg købte sådan dåse Univisal - bare lidt på en svamp og vupti - har du nypudsede sko, når du skal ud af døren. Jeg købte balsamet, fordi jeg godt kan lide, at fodtøjet ser pænt ud - men også fordi muligheden for at anvende mine gamle støvler, straks for ind på nethinden.

Det er et par dejlige, flotte støvler i lys skind, som jeg fik af en veninde for snart 25 år siden - de er moderne igen - men tidens tand har sat sig på mine støvler, - Jeg har passet godt på dem - men alligevel lå der en grå hinde over dem - støv og skidt fra kælderen. Jeg lærte så i går - da jeg købte balsamet - at man godt kan vaske skind i sæbespånervand, så mine støvler fik en ordentlig omgang med svamp og sæbespåner. De står nu til tørring på fyret i kælderen - det bliver så spændende, hvor flotte jeg kan få dem. Det er lidt sjovt - synes jeg - at jeg har gemt dem - og nu måske kan bruge dem igen.

Så er vi startet på en ny måned - februar, der jo er så kort med sine kun 28 dage. Det er dejligt at mærke, at dagene langsomt bliver længere. Der er overskud til flere ting og kommer der en vinter, bliver den ikke så hård og streng, fordi vi er så tæt på forårsmånederne.

Jeg vil ønske alle mine læsere en rigtig dejlig dag. Prøv at stoppe op - bare een gang i dag - og giv dig selv lov til at opleve noget smukt.

Hyggehejsa fra en lidt støvle nostalgisk Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gamle støvler, der er in igen. er publiceret 01/02-2007 01:07 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.