På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Kære A

Tak for sidst. Det var rigtigt hyggeligt… Håber også du syntes det? Vil gerne undskylde for min noget fraværende og negative attitude. Vil bare sige at det absolut ikke har noget med dig at gøre… havde det faktisk ret træls efter du gik, syntes ikke jeg havde været en god ”værtinde”.

Jeg havde også lyst til at flippe ud og have en sjov aften. Men altid er blevet så skemalagt (især mit liv) og jeg savner spontanitet og sorgløshed… Du skulle til gymnastikopvisning i dag og jeg havde ikke lyst til en dag med tømmermænd…

Der er ikke rigtigt noget, der fungerer, som jeg gerne vil have det til i øjeblikket. Jeg har det godt på arbejde… Men ud over det, føler jeg ikke lyst til ret meget.



Jeg føler, jeg bruger mere tid på at undskylde mig selv og min opførsel end nyde det liv jeg har…

Jeg savner vores aftener med hygge, som nogle gange endte ud i en uforpligtende, spontan aften i gaden, hvor vi sov sammen og lavede brunch, når vi stod op. Jeg savner at grine og snakke om mærkelige tanker og åndssvage fyre, som bare ikke kan gennemskues.

Jeg savner fest og ballade, men på sammen tid har jeg ikke lyst, fordi jeg er bange for at blive fuld og gøre mærkelige ting, som jeg ikke er stolt af efterfølgende. Samtidig føler jeg, at jeg er nødt til at blive fuld for at give slip. Jeg tænker for meget og nyder for lidt…!!

Før i tiden kunne jeg gå i byen, snakke med de mest skøre, mærkelige mennesker og få en sjov oplevelse ud af det. Nu tænker jeg for meget, når jeg står dernede og har ikke det frimod til bare at kaste mig i snak med andre… Jeg tror, at andre tror, jeg bare er halvgammel og desperat!

Jeg har svært ved at finde mig selv, se hvor i livet jeg er, hvordan jeg bør opføre mig og se ud…

Hvordan ser en 34 årig singlepige ud i dag?

Jeg glæder mig til vi skal til Viborg på fredag. Jeg krydser fingre for, at du kan få en ekstra fridag eller fritimer, så vi får flere timer sammen. Vi skal også have styr på den gave, måske kan jeg købe den tirsdag, hvor jeg har fri.

Håber bare lidt af det her giver mening. Jeg savner os og det vi havde sammen. Jeg vil forsøge at tage mig sammen fremover… Please sig noget til mig, når jeg bliver for strid!

Jeg håber det her bare er vinterkuller og altid bliver bedre, når det bliver varmere og lysere. Jeg har heller ikke lyst at skræmme dig væk, så du ikke gider med til Kina, for jeg vil meget gerne have dig med og have denne oplevelse sammen.



knus M

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Til en veninde er publiceret 11/02-2007 14:48 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.