21 år siden

De små grå fra Endelave

Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 14 dage siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
De små grå fra Endelave

d. 20-22.09.02

Fredag

Jette, André, Christian og jeg mødtes ved færgen i Snaptun, fredag eftermiddag, vi var noget spændt på hvordan weekenden ville forløbe. Vi fandt et godt kort over Endelave i grillbaren på havnen i Snaptun, vi kørte på færgen og efter vi havde betalt ”billetmanden” sad vi og funderede over, hvilken del af færgen vi havde købt, så meget om billetpriserne….

Vel ankommet kørte vi op til den ejendom, hvor vi havde lejet os ind for weekenden, vi fik vis det forskellige steder, hvor vi måtte gå i alt 5 marker havde vi til rådighed, fint nok så det, vi startede med at sætte Jette af ved gården, hvor han havde frilandsgrise, på det tidspunkt var klokken ca. 17:30 og solen gik ned kl. 19:30, herefter kørte vi ud og så det næste stykke, hvor Christian blev sat af. André og jeg kørte så ud og så de sidste tre stykker og satte os herefter, ved hver vores stykke.

Jeg så 5 – 6 kaniner den aften, jeg skød efter en enkelt, men den nåede at dukke hovedet, så den slap, men jeg så en hel del rådyr bl.a. havde jeg en rå og hendes to lam gående tæt ved mig i ca. 20 minutter.

Fredag aften gik med at ”flytte ind” i det hus vi havde lejet for weekenden og med at indtage et par gode stykker kød og noget godt rødvin, mens vi snakkede om dagens oplevelser, Jette havde skudt to kaniner og mistet tre pile, André en kanin og Christian ingen kaniner men mistet en pil.

Lørdag

Lørdag morgen byttede vi pladser, jeg sad der hvor Christian sad aftenen før, jeg skød til en kanin, men pilen gik i jorden lige før og kaninen hoppede og jeg så pilen lande i meter høje tidsler, og tænkte, den finder du sikkert ikke, ganske rigtig jeg fandt den ikke. Lidt senere kom der er pæn ræv hen over marken ude på ca. 60 – 70 meters afstand og i det fjerne så jeg en enkelt rådyr gå og græsse.

Ved halv ni tiden havde jeg ikke set en kanin i et godt stykke tid pog kørte derfor over efter Christian, han gik helt nede i bunden af den store mark, hvor jeg sad fredag aften, han havde skudt to med, som begge var løbet i hullet inden han kunne få fat på den og to som han havde fået de tre af dem var skudt med blundt, hvilket var effektivt på korte afstande, der var stadig en del aktivitet på den mark, så vi gik en tur ned af marken i hver vores side, jeg skød til en, men lige da jeg slap pilen, så jeg den forsvinde ned i hullet igen, så pilen ramte jorden i stedet.

Vi kørte hjem og fik morgenmad, det viste sig at det denne morgen kun var Christian der havde fået nogle kaniner.

Lørdag aften rokerede vi atter på markerne, hvilket betød at jeg sad nede ved ejendommen med grisene, jeg så en del kaniner på vejen ned af korridoren, hvor der fire kreaturer, som de havde, kunne gå, mens jeg sad nede for enden og iagttog smågrisene så jeg en del kaniner ovre på den anden side af marken, så jeg tænkte på om jeg skulle gå der over, men så kom der regn, det varede ved i ca. en halv time, og da det holdte op igen prøvede jeg så at gå over til den anden side af marken, her stod jeg i kanten af noget siv, og så et par enkelte kaniner, hvoraf den ene sad i ca. 5-6 minutter, kun 4 meter fra mig, uden jeg kunne komme til at spænde buen. Lidt over syv gik jeg op af korridoren for at se om nogle af alle de kaniner, jeg havde set på vejen ned var kommet ud igen, jeg var kun lige startet med at gå op af korridoren, da jeg så en kanin hoppe ud på sporet, hvor jeg gik, den var ca. 35 meter ude, så jeg gik stille og roligt op mod den da jeg var inde på ca. 10 – 12 meter spændte jeg buen holdte på kaninen og slap pilen, det gav et højt smæld dan pilen ramte og kanin lå da, pilen med blundten var gået lige i genne kaninen lige bag hovedet og var stoppet af jorden, herligt tænkte jeg det var så min første kanin men bue og det var en speciel oplevelse at gå i korridoren op mod kaninen, mens rådyrene gik og græssede på marken ved siden af, kun ca. 60 – 70 meter væk. Jeg så kun at par kaniner mere på vejen op til bilen, de havde nok valgt at blive i deres tørre huller i stedet for at komme op på det våde græs, der var ikke andre der havde være heldige den aften, men snakken gik nu alligevel fint over den sene aftens mad lørdag aften.

Søndag

Søndag morgen kl. 05:30 da vækkeuret gav lyd fra sig valgte vi at sove længe, det p…… nemlig ned, så det blev ikke til nogen jagt denne sidste morgen, så status var Jette 2 kaniner, Christian 2 kaniner, André 1 kanin og jeg selv 1 kanin og alt i alt havde vi mistet 8 pile….. Men det havde nu været en god weekend.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De små grå fra Endelave er publiceret 23/09-2002 11:40 af Jægeren.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.