18 år siden

Namibia - 3. Jagtdag D.23.10.2003

Surkål
Vina Frank (...
2 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
7 måneder, 27 dage siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
5 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
6 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
9 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
6 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
5 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
7 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
5 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
2 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
8 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
5 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
8 måneder, 2 dage siden
Pause
Hanna Fink (...
7 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
4 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
6 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
5 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
D.23.10.2003 3. Jagtdag.

I dag var Heidi og jeg atter af sted med Dirk, vi kørte til den anden farm han har og Dirk valgte at vi skulle være i et blind kaldet ”Lepardblind” ikke fordi der var skudt eller set leoparder ved det blind, men fordi der var en del træer omkring og han menter at det navn passede godt til det.

”Lepardblind” var der imod nok det sted hvor der var størst chance for at se geparder, da gepardernes livret var springboks og der på slette, ikke mere end et pat hundrede meter fra blindet holdt ca. 600-800 springboks til, så det var rimeligt sandsynligt at geparderne spiste på sletten og kom og drak fra vandhullet, ........men vi så desværre ikke nogle af dem.....

Der kom en flok perlehøns, ca. 20 og sammen med dem nogle fasaner.

kl. lidt over ni stod der pludselig en sjakal ved vandhullet, det er utroligt, som de pludselig kan stå der, som om de komme lige op af jorden, den drak hurtigt og var på vej væk igen Dirk prøvede at muse den til bage igen og minsandten om ikke den var nysgerrig nok til at komme tilbage og stille og roligt kom den nærmere, den var efterhånden kommet helt ind på ca. 6 meters afstand og stod med fronten imod os, jeg havde spændt buen og holdte lige på bringen af den og lod pilen gå, sjakalen løb om bag blindet, men vi vidste at den var godt ramt, så ti minutter efter gik Dirk ud og hentede den.

Der kom nogle vortesvin, ca. 20 så vi i alt, de kom i små grupper på mellem 2 til 4 og den ene gang var det en so og er lille gris, de stod begge og drak og så gik soen, grisen drak lidt mere og pludselig løftede den hovedet, som om den tænkte ”Hvor er mor ????” den løb lidt frem og tilbage og til sidst løb den i den rigtige retning, vi fulgte den i kikkerten mens den forsvandt i mellem buskene og mens vi kikkede efter den, kom der nogle lange ben til syne i mellem buskene, det virkede som om det var nogle træstammer der bevægede sig, det så enormt ud i kikkerten, jeg løftede kikkerten opad og så en ung kudutyr komme lige i mod mig og efter den kom der en ko og en kalv, hvor var de bare imponerende da de kom ind til vandhullet, stolte og med hovedet højt.

Kuduerne var ved vandhullet ca. ½ time, vi sad bare helt stille og nød synet af dem, der var også 4 ”go-awaybrids” som efterhånden havde været her et stykke tid.

Kuduerne havde kun lige forladt vandhullet, da der kom en vortesvins han ind og drak Dirk sagde at den var meget pæn og spurgte om jeg ville skyde den, jeg trak buen og Dirk sagde skyd lige over benet, jeg sigtede lige over benet og lod pilen gå, vortesvinet sank sammen og forsøgte at rejse sig ingen, men kunne ikke få bagbenene op den slæbte sig ca. 10 meter, vi kunne se at jeg havde ramt den lige i rygraden og pilen var gået ud lige over ryggen på venstre side, så kom bagbenene op på den igen og den løb ud på ca. 50 meter og sad i ca. 5 minutter og jeg tænkte, bare vi dog havde haft en riffel med, så kunne vi havde endt det nu, den sad kun med hovedet fri og på denne afstand kunne jeg ikke gøre noget med buen og så efter de 5 minutter løb den væk.

Dirk tilkaldte nogle trackere og sagde at de skulle tage riflen med, Heidi og jeg gik med den første time og så de den og Dirke skød, men den zigzaggede mellem buskene så det var et forbi skud, Heidi og jeg blev hentet og trackerne fortsatte i yderligere 3 timer uden hel men ville prøve igen dagen efter.........

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Namibia - 3. Jagtdag D.23.10.2003 er publiceret 18/01-2004 06:26 af Jægeren.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.