What the fuck is that smell?!

På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Argh, jeg tror (helt seriøst!), der ligger et lig og rådner under gulvet på badeværelset!!

For et par dage siden var der et strejf af en sær lugt, som hverken Heino eller jeg kunne definere, men vi blev enige om, det nok måtte komme udefra, da vinduet havde stået åbent hele dagen. Heino har imidlertid ingen lugtesans, så det foruroligede mig noget, at han også kunne fornemme en forandring i lugten - det plejer at være et RIGTIG dårligt tegn!

De følgende dage er lugten så blevet til en stank, der bare bliver værre, og mere intens, nærmest for hver time der går, og kattebakken ser mere og mere indbydende ud i forhold til alternativet ...

Vi har overfladisk været badeværelset igennem, renset afløb, hældt afløbsrens i, løftet op i en gigantisk bunke af vasketøj for at sikre, at der ikke er fløjet en halvdød fugl ind og har lagt sig til at dø i et par sure underbukser. Resultat: Nothing.

Nu må vi så i gang med finkæmning og hovedrengørng, men jeg kan sgu ikke rigtig se, hvordan vi skal kunne være derude så lang tid en rengøring vil tage.

Og hvad pokker er det?! Det eneste jeg kan komme i nærheden af for at forklare lugten, er mindet om dengang, der lå rotter under gulvet i min mormors gamle hus - hun er i forvejen en rensgørngsorkan og HADER uorden, så hun var ved egenhændigt at brække gulvbrædderne op bare for at slippe af med lugten - med endte med at flytte i stedet. Måske dén lugt, måske med en snert af kemilokale ... Argh, altså!

Hvis ingen ser noget til mig herinde i løbet af aftenen, er jeg nok afgået ved døden - enten efter et chok over modbydeligt fund eller også af selve stanken!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget What the fuck is that smell?! er publiceret 28/05-2007 18:21 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.