17 år siden

Årets første festival!

Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
22 dage siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Tomhed
Majtb
8 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Mine øjne ruller rundt i hovedet på mig, så træt er jeg!
Jeg er lige kommet hjem fra 5 dage på festival, og jeg er helt bombet!

Jeg har virkelig brug for at skrive om min festival, men jeg er for træt, men jeg ved også, at jeg glemmer noget af det, der skete, hvis jeg ikke for det skrevet ned med det samme!

Nik & Jay lavede den fedeste koncert, jeg nogensinde har været til. Jeg har altid danset røven ud af bukserne til deres musik, når jeg er til fester, men jeg har sådan set aldrig været til koncert med dem!
Det var så fed en oplevelse, at jeg kun kan anbefale andre at tage ind og se dem!

Sisse er hel vild med dem, så vi stod aller forrest helt oppe ad hegnet, vi kunne se det hele, og vi sprang rundt, dansede, skrålede med og fyrede den af!

Efter koncerten fik Sisse et håndklæde de havde brugt, og jeg fik en vandflaske, uha højest sandsynlig med spyt i, hehe, men desværre har jeg glemt den på festivalpladsen!

Bloodhoundgang lavede også en rigtig fed koncert, hvor Sisse, L og jeg også næsten stod oppe foran!
Det er jo ikke så meget musikken det kommer an på, når man er på festival, det er i højere grad scene showet, og jeg synes, at Bloodhound lavede et godt show!

Jeg fik også set Alphabeat for første gang i mit liv. Jeg så dem sammen med L, som ikke rigtig kender deres sange, ud over dem der har været i radioen, men det var lidt af en fest alligevel!
Den mandelige forsanger, Anders?, var helt vildt oppe at køre. Jeg tror, der var mere end 2000 mennesker at se dem, og det var den største koncert de nogensinde havde spillet.
Den kvindelige forsanger, Stine?, virkede rigtig genert, det var lidt en skam, for det var udelukkende Anders, der præsenterede numrene og sagde mærkelig ting.

På et tidspunkt kastede han sig ud i publikum, og jeg nåede at røre ham. Wow!

Jelling er åbenbart en by med bakker, for vi lå ned af en forholdsvis stejl bakke i vores telt.
Kombinationen af sovepose og oppusteligt liggeunderlag på skråning er ikke særlig god.
Man glider konstant ned, når man sover, og så vågner man cirka hver halve time, fordi man bliver nød til at mave sig op på plads igen - men man kan da sige, at det har været noget af en oplevelse at sove på en så vildt ujævn bakke!

Om natten efter koncerterne var vi til party i et Coronatelt, det var rent ud sagt skide fedt! De spillede Birthe Kær og alt muligt andet sjov musik, som man kunne synge med på! Det var den rene fest!

Ellers snakkede vi bare med en masse mennesker, deriblandt vores naboer, som var flinke drenge til alle sider i 15-19 års alderen, der gav os massere af sprut.

Den ene eftermiddag sad jeg sammen med en af drengene og drak 96% ren sprut i nogle timer. Det mest skumle var, at man slet ikke kunne smage sprutten, hvis man blandede drinks med den, og tja, sådan en drink der er omrking 6-7 gange stærkere end en normal vodka drink slår hårdt, når man har fået nogle stykker, det var giga skægt!

L var syg, da vi tog afsted, og hun har smittet mig, så nu sidder jeg og er røvforkølet, og jeg hoster også en del. Jeg har tilmed brækket mig nogle gange, selvom jeg ikke har været stiv!
Det kan selvfølgelig også have været noget 'dårlig' mad, der har været skyld i det, det ved jeg ikke..

Det gjorde selvfølgelig min festival lidt mindre festlig, at jeg nogle gange måtte gå i seng, fordi jeg var helt smadret pga sygdom!

Men alt i alt har det været en rigtig god oplevelse.

I går nat spillede D-A-D koncert. Sisse tudede pga en masse barnligt pjat, og L var rasende fordi hun var blevet droppet af fyr, som hun 'kom til' at have sex med aftenen forinden, så jeg gik til koncerten med en eller anden pige, jeg mødte en times tid før de startede med at spille.
Det var ellers Sisses mening, at hun skulle se D-A-D, det var næsten dem hun allerhelst ville se. Men jeg orkede ikke lige at tage mig af deres shit, så jeg skred. Puha, en halvdårlig veninde! Men altså..

Vi kom lidt efter D-A-D var begyndt at spille, så vi stod bare allerbagerst, men jeg fik mast mig op igennem publikum, med en masse lamme undskyldninger, blandt andet at jeg blev skubbet bagfra / at jeg var for lav til at se noget. Hvilket faktisk passser, normalt er jeg ikke en særlig lav pige, men på den festival var alle mennesker bare 2-3 hoveder højere end mig - gad vide om jeg er skrumbet?!

Da jeg havde mast i 10 minutter stod jeg pludselig helt oppe foran. Jeg væltede stadigvæk rundt, dels fordi folk skubbede mig, men også fordi jeg bare var røvstiv!

En eller anden tilfældig fyr begyndte at kysse mig, og jeg legede lidt med på den, indtil han stod men hånden i bukserne på mig, og jeg godt kunne mærke, at jeg totalt mistede koncentrationen om koncerten.. Så jeg bad ham om at holde sig væk.. Totalt latterlig jeg kan være nogle gange, hvorfor overhovedet begynde at være sammen med fyr, når man ved, at man faktisk ikke gider.

Ham som L havde sex med, lagde faktisk også en hel del op til mig, og på en måde havde jeg lyst til at give efter og bare have lidt skæg og ballade en enkel aften/nat, men jeg prioriterede veninderne, musikken og festen højere, og så var det, at han tog L i stedet for!
Men ja ja, jeg kan sagtens undvære hende det!

Hun har virkelig et problem. Jeg har godt vist det længe, men jeg har nægtet at indse det, nu har der været to helt klare sager indenfor en uges tid, plus en masse uforklarlige episoder, så jeg må indrømme, at min veninde har et problem med at hun stjæler konstant!

Det er mærkeligt at tænke på, for hun mangler faktisk ikke noget, men alligevel nakker hun, det hun kan komme i nærheden af! Tænk engang! Jeg tør ikke engang gå fra mine ting, hvis hun sidder alene tilbage med dem, og de to andre piger og jeg, havde også konstant mandsopdækning af hende..
Det er fucking hårdt, og det er bare ikke retfærdigt, at hun gør den slags.

Men hun er så dum, at jeg er bange for, at hun lider af kleptomani (?). Hun kan finde på at nakke en bluse, og så gå rundt med den foran den person, hun har nakket den fra.. Det er helt vildt dumt!
Hun tager tit ting, når vi er i forretninger, og hun har også taget en masse penge og smøger fra folk, af mere alvorlige ting kan nævnes en bluse, en kasket, en mp3, en parfurme og muligvis en ipod,.

Jeg ved ikke, om man kan blive kureret for det der, og jeg ved heller ikke, om jeg skal henvende mig til lærene eller hendes forældre, så der er nogle, der kan hjælpe hende, men jeg føler virkelig, at det er det samme som at stikke hende...

(23.23)
Det var så meget min mening, at jeg ville gå tidligt i seng og få sovet igennem, men jeg kan simpelthen ikke sove.
Jeg gik i seng ved 4-tiden i går, og jeg sov af helvedes til, indtil jeg vågnede ved 6-tiden. Derefter kunne jeg ikke rigtig falde til ro igen.
Jeg har kun spist en hot dog og nogle taco'er med chili con carne hele dagen, og selvom jeg fik sovet næsten 2 timer i eftermiddag, så burde jeg slet ikke være så frisk, som jeg er!

Jeg er øm i mine mave- og armmuskler, min ryg gør ondt, efter jeg har sovet på skråning i 5 dage, jeg har ondt i hovedet, og jeg har kvalme! Jeg er forkølet, og jeg hoster mege tungt, så jeg udsætter mine mavemuskler for unødvendig belastning.
Der er absolut ingen grund til at gøre denne dag længere end højest nødvendigt!

Ja, jeg er lidt små ynkelig lige nu, men sådan er det jo desværre en gang i mellem.
Jeg gider ikke i skole i morgen, og jeg kunne godt bruge 3-4 dage derhjemme til at sove mig, slappe af, sove længe og shoppe igennem!

Lige nu glæder jeg bare, til vi skal have frokost i morgen. Jeg er røvsulten, og hvis jeg er vågen ved 2 tiden, går jeg ned i køkkenet og laver noget pasta..

Jeg tror jeg lægger hovedet på puden igen, og hvis jeg igen ikke kan sove, så læser jeg lidt i min bog.

Hvis jeg ikke får sovet ordentligt i nat, kommer jeg til at sove i morgen efter skole, og så får jeg vendt min døgnrytme en smule. Det må helst ikke ske igen allerede.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Årets første festival! er publiceret 28/05-2007 21:02 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.