Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Har lige skimmet nyheder og læste, at den advokat, der forsvarede saudisk voldtægtsoffer, risikerer fængselsstraf for... at have påtaget sig at forsvare hende.
Jeg bliver simpelthen så gennemsyret af raseri og forstår ikke, hvordan det kan forekomme. Hvordan nogen kan blive så forskruede i deres hoveder.
Hvordan kan man idømme en ung pige pisk, fordi hun bliver voldtaget. HVORDAN kan det give nogen mening i nogen som helst menneskers hoved. Og hvordan kan man straffe en advokat for at TALE. Hvordan kan det stå så ringe til med menneskerettighederne. Hvordan kan kvinders kår være så usle. Tror vist det er på tide, jeg melder mig ind i Amnesty. Jeg bliver virkelig, virkelig vred og får næsten kvalme.
Og så vil jeg sådan set skide på, at jeg har læst antropologi, hvor vi så fint lærte at have nøgtern respekt for andre kulturer. Tror da i det mindste også, der stod noget i bøgerne om, at der var et etisk dilemma i blindt at acceptere alle kulturer som lige "gode"... i forhold til menneskerettigheder. Og det skal jeg fandeme lige love for der er.... et etisk dilemma. Så er der dem, der ville hævde, at så foregår der andre former for misbrug i vores kultur. Og der er helt sikkert huller i systemet, så horrible ting kan foregå. Men vi har trods alt større mulighed for at vælge selv og intet i vores lovgivning, der kan tillade den slags yderligheder. Og selv hvis de ivrigste kunne påpege skidt og kanel, så gør det ikke sagen her mindre forfærdelig. Jøsses.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvordan? er publiceret 05/12-2007 08:32 af Ronja.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.